Ga naar de startpagina

Het laatste nieuwsGa naar de verslagenBekijk de komende evenementen in de kalenderGa naar de uitslagenGa naar het discussie forumTrainings tipsLinks naar andere pagina'sMeest gestelde vragen

Nieuws actueel
24 feb 2020
Zes Uur van de Haarlemmermeer 2020: 20ste editie op zaterdag 27 juni
23 feb 2020
Belgisch Kampioenschap 24 uur, Baanultra Steenwijk 50-100 km
19 feb 2020
25e Dirix Zes Uren en 50 km Ultraloop Stein op 1 maart
11 feb 2020
Zestig van Texel ontloopt de Paasdrukte van 2021
Nieuws in 2020
Nieuws in 2019
Nieuws in 2018
Nieuws in 2017
Nieuws in 2016
Nieuws in 2015
Nieuws in 2014
Nieuws in 2013
Nieuws in 2012
Nieuws in 2011
Nieuws in 2010
Nieuws in 2009
Nieuws in 2008
* December
* November
* Oktober
* September
* Augustus
* Juli
* Juni
* Mei
* April
* 27 apr 2008: Verslag 2e bijeenkomst platform Ultralopen
* 26 apr 2008: Stand Marathon- & Ultracup 2008 na Antwerpen
* 24 apr 2008: Pacers gezocht voor de Enschede Marathon komende zondag
* 22 apr 2008: Het laatste interview met Jan Knippenberg.
* 20 apr 2008: Nederlands Kampioenschap 24 uur
* 19 apr 2008: Unieke eenmalige marathon in Tongeren, Belgiës oudste stad
* 19 apr 2008: Berichten uit de JKM
* 17 apr 2008: Terschelling Marathon Berenloop 02-11-2008
* 16 apr 2008: Interview Jan Mooi met Jan Knippenberg.
* 15 apr 2008: 24 uur Steenbergen
* 14 apr 2008: Marathon van Rotterdam
* 13 apr 2008: JKM startveld met 22 sololopers
* 12 apr 2008: Joop Keizer met een dochter om jaloers op te zijn
* 11 apr 2008: Nieuwsflits Child Learn Nederland: Nog drie dagen en dan startschot door Wethouder Sijben
* 11 apr 2008: Je wordt ouder papa…
* 10 apr 2008: Hoog- en laagwater tijdens de JKM 18 en 19 april
* 10 apr 2008: Ultraloper 4 is klaar.
* 9 apr 2008: Update 1e kwartaal 2008
* 9 apr 2008: De Ultraloper 4 is uit!
* 8 apr 2008: Stand Marathon- & Ultracup 2008 na Amsterdam
* 8 apr 2008: Programma boekpresentatie 'De mens als duurloper' 19/4
* 8 apr 2008: Castricum 60 km en Limburg 70 km komen er aan
* 7 apr 2008: 05/04/2008 Self-Transcendence 100 KM
* 3 apr 2008: UMT-etappe van Scherpenheuvel naar Genk
* 2 apr 2008: Een mens is altijd op zoek naar een uitdaging
* 2 apr 2008: De RUN 2008 Winschoten gaat door !
* 1 apr 2008: Nieuwe startlijst JKM 18 april
* Maart
* Februari
* Januari
Nieuws in 2007
Nieuws in 2006
Nieuws in 2005
Nieuws in 2004
Nieuws in 2003
Nieuws in 2002
Nieuws in 2001
Nieuws in 2000
Nieuws in 1999
AltaVista
Zoek:
Discussies
Het web


 
NIEUWS van Mei 2008
 
Nog enkele uren voor de start NK 24 uur in Steenbergen (2 en 3 mei 2008)


Met nog enkele uren te gaan voor de start van het Nederlands Kampioenschap 24-uur in Steenbergen en niet te vergeten de marathon en de ultraloop over 6 uur (4e editie) nog wat laatste informatie.

Evenals voorgaande jaren doen we ons uiterste best om het thuisfront en alle geïnteresseerden zo snel en compleet mogelijk te informeren over de voortgang tijdens de wedstrijden.

Door de volgende links wordt je in de gelegenheid gesteld om snel kennis te nemen van de stand in de wedstrijden, foto’s van de deelnemers in hun wedstrijd en kunt u uw aanmoedigingen kwijt via onze site.
Alle aanmoedigingen worden door onze speaker voorgelezen en op deze website geplaatst. Zo kunt u interactief uw favoriet dat ene zetje geven dat hij of zij nodig heeft om de ultieme prestatie neer te zetten.

Uitslagen:
http://www.ultraloopsteenbergen.nl/index.php?page=uitslagen
Foto:
http://www.ultraloopsteenbergen.nl/index.php?page=fotoalbum

supporter pagina:
http://www.ultraloopsteenbergen.nl/index.php?page=support


Voor alle laatste informatie over de wedstrijden en de deelnemers kun je terecht op
www.ultraloopsteenbergen.nl


Met sportieve groeten,

Peter Suijkerbuijk
Organisatie Ultralopen Steenbergen
info@ultraloopsteenbergen.nl
 

 
[ top pagina ] - [ Kalender info ] - [1-2-3 Uitslagen ]
 

 
NIEUWS van April 2008
 
Afgelopen maanden januari-maart 2008
De eerste maanden na de bijeenkomst in januari zijn met name gebruikt om te inventariseren, aan elkaar te wennen, gesprekken te voeren en een ruwe invulling te geven aan de structuur en de werkvelden.
Bij de meeste platformleden zijn de gedachten de afgelopen maanden steeds meer uitgegaan naar een organisatie van en voor ultralopers. De keuze voor een lopersvereniging betekent dat er geen wedstrijdorganisaties lid van kunnen worden. De meeste organisaties willen zelf trouwens ook liever autonoom blijven. Wel vinden we het van groot belang dat er door het platform goede contacten met wedstrijdorganisaties worden onderhouden, en dat de coördinerende kalenderactiviteiten (zoals die de laatste jaren door Martien Baars werden verricht) ook worden voortgezet."


Structuur
Voor de structuur betekent het voorgaande dat het werkveld “Kalender, wedstrijden, ranglijsten, historie” niet wordt doorgezet. De onderdelen ranglijsten en historie worden samengevoegd bij het werkveld “Communicatie”. In het proces naar een definitieve (verenigings)vorm ziet het platform er nu zo uit:

- Algemeen coördinator: Jaap Vis;
- Secretariaat: Wim Bart Knol (tijdelijk tot het secretariaat breder wordt ingevuld);
- Werkveld Training, voeding, technisch beleid: Dik Jagersma (coördinator), Jan-Albert Lantink, Bob Stultiens, Ann Lens, Melchior Ram, Gerrit van Rotterdam;
- Werkveld Communicatie, ranglijsten, historie: Eric de Vries (coördinator), André van de Vliert, Mark de Boer, Ton Peters, Martien Baars;
- Werkveld Regionale activiteiten: Arjan van den Berg (coördinator), tot de vijf regiocoördinatoren zijn geworven, blijven Wim Bart Knol en Guus van Veen het werkveld ondersteunen.

De algemeen coördinator, de coördinatoren van de werkvelden en de secretaris zullen gezamenlijk een
collegiaal bestuur vormen. Het collegiaal bestuur stelt beleid vast en onderhoudt contacten met de organisatoren. Nu volgen wat inhoudelijke zaken die per functie/werkveld zijn besproken:


Algemeen Coördinator
De taken van de algemeen coördinator worden in de komende maanden geïnventariseerd en in een volgende bijeenkomst vastgelegd. Er is gesproken over een functie-invulling met als hoofdtaak taken het contacten leggen, behartigen, kansen bieden en uitdragen breedtesport en wedstrijdsport. Daarnaast is de algemeen coördinator de contactpersoon naar de Atletiekunie. De algemeen coördinator zal bij de Atletiekunie inventariseren wat de speelruimte is voor wat betreft het gebruik van faciliteiten op gebied van training, medische kennis, andere knowhow.


Werkveld “Training, voeding, technisch beleid”
De afgelopen maanden is gezocht naar bestaande informatie en mogelijkheden en hebben zich nieuwe mensen aangemeld. De werkgroep is uitgebreid. In de komende maand zal de werkgroep een voorstel doen voor de selectie-eisen voor uitzending Nederlandse ploegen naar Seoel (24 uur) en Italië (100 km). Op iets langere termijn worden voorstellen uitgewerkt voor het onder de aandacht brengen van o.a. trainings-, medische en voedingsinformatie.


Werkveld: “Communicatie”
De werkgroep presenteert tijdens de bijeenkomst haar gedachten en wordt gesteund in haar gedachten om te komen tot een tweetal websites: UltraNed en een nieuw ultraplatform-website. Dit betekent dat www.ultralopen.com en ultralopen.web-log.nl op termijn zullen verdwijnen; een aantal elementen ervan wordt overgeheveld naar de nieuwe website of naar UltraNed. Wel is een duidelijke afbakening wenselijk. Die zou er in hoofdlijnen als volgt kunnen uitzien (maar zal nog nader moeten worden uitgewerkt):
- website Ultraplatform: nationale ultrakalender, wedstrijdverslagen, nationale selectie, informatie uit de werkgebieden (voeding, training), regiopunten, forumfunctie, ....
- Ultraned: inter(nationale) (ultra)marathonkalender, uitslagen database, persoonlijke verslagen, (buitenlands) nieuws.

Op wat langer termijn zullen er plannen ontwikkeld worden om potentiële ultralopers te interesseren in deelname aan 50 km/6uurs-loop, zal een plan uitgewerkt worden om te komen tot een positieve(re) beeldvorming over ultralopen en gekeken worden naar de wenselijkheid van een eventueel logo, een eigen identiteit, een definitieve naamgeving van werkgroepen, functies en eventueel een eigen (post en email)adres van de organisatie.

Door de samenvoeging van twee werkgroepen wordt aan de door de werkgroep gevraagde extra personele invulling (deels) voldaan. Wel vraagt de werkgroep met nadruk aan alle Ultraloop-liefhebbers of er mensen zijn met een ICT achtergrond die het leuk vinden om (soms) wat technische hand en spandiensten te verrichten.

Werkveld Regionale activiteiten
Na wikken en wegen is er een indeling in vijf regio’s tot stand gekomen, waarbij de regionale activiteiten die er al zijn ook gerespecteerd kunnen worden. De regio’s zijn: regio1 (Friesland, Groningen, Drenthe), regio 2 ( Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht), regio 3 (Noord Holland), regio 4 (Zuid Holland, Zeeland) en regio 5 (Noord Brabant/Limburg).
Per regio wordt één aanspreekpunt gezocht, die binnen de regio wordt ondersteund door (bijv.) drie tot vijf medelopers om gezamenlijk invulling te geven aan regioactiviteiten.
Door laagdrempelige activiteiten en een zekere regionale bekendheid en herkenning (bijv. ook door een smoelenboek op de nieuwe website) kunnen informele en gezellige contacten tussen huidige en toekomstige ultralopers ontstaan. Juist die directe persoonlijke contacten helpen mensen over de drempel om iets te gaan doen, of om ergens lid van te worden. Het is vooral aan de regio’s zelf om vast te stellen aan welke vorm en activiteiten de meeste behoefte bestaat. Er moet van bovenaf niets worden opgelegd, de behoefte blijkt vanzelf. Een voorzichtige opstart zonder verplichtingen werkt uitnodigend, en kan een basis leggen waarop zo’n proces kan gaan groeien. Op dit moment is het bouwen aan een structuur belangrijker dan het vaststellen van de inhoud.

Samen met enkele ultralopers zijn er wat gedachten op papier gezet. Ultralopers die interesse hebben om mee te helpen met regionale ondersteuning kunnen zich hiervoor aanmelden. Deze mensen zal een uitleg gestuurd worden waarna gezamenlijk bekeken kan worden hoe het geheel ingevuld kan worden.


Nawoord
Als mensen zich door bovenstaande aangesproken voelen, worden ze uitgenodigd om met het platform te mailen. Dit kan om te helpen in een regio, als ICT-er, als redacteur of om op een ander manier een bijdrage te leveren aan het geheel. Ook zijn opmerkingen, suggesties of verbetermogelijkheden natuurlijk van harte welkom.

Hiervoor hebben we een algemeen emailadres geopend: platform@ultralopen.com 

 
[ top pagina ] - [ Kalender info ]
 

 
 
 
Uitleg
A = aantal gelopen wedstrijden
H = handicappunten per wedstrijd op basis van geboortejaar(GJ) en geslacht(G)
Meer uitleg over de wijze van puntenberekening : zie http://www.ultraned.org/n_item/f4080.php
Cupkalender zie http://ultraned.org/n_item/f4058.php

Stand
Pl NAAM A Ptn GJ G H PLAATS NAT

1 TAELMAN LUCIEN 5 316,00 1957 M 7 WAREGEM BEL
2 MERTENS GERT 6 306,00 1964 M 3 SCHOTEN BEL
3 KLOEK PATRICK 5 272,20 1964 M 3 ANTWERPEN BEL
4 BECKERS PAUL 5 270,00 1962 M 4 OOSTMALLE BEL
5 VAN DAELE RUDY 4 240,00 1962 M 4 SINT-NIKLAAS BEL
6 BOGAARD JAN 4 227,00 1951 M 13 WEZEP NED
7 CASIER GINO 3 220,00 1972 M 0 WILRIJK (ANTWERPEN) BEL
8 OKKERSEN HENRY 3 202,00 1945 M 22 SCHIMMERT NED
9 ROBERTS MATH 4 191,00 1962 M 4 SITTARD NED
10 WOLTERS HENRI 4 181,00 1948 M 16 HANTUMHUIZEN NED
11 VAN DIJK ADRIE 3 180,00 1954 M 10 PATERSWOLDE NED
12 VAN HIEL PAUL 6 175,80 1970 M 0 JETTE BEL
13 BODELIER HEIN 3 168,00 1948 M 16 LANDGRAAF NED
14 MESENS PATRICK 5 167,80 1968 M 1 BEL
15 GERLO LUC 3 167,00 1956 M 8 ELVERSELE (BEL) BEL
16 SCHOONBROODT JO 2 162,00 1950 M 14 MAASTRICHT NED
17 DEKORT ERIC 6 160,20 1959 M 5 BEERSE BEL
18 JANSSEN MARIA 2 158,00 1942 F 40 VLIMMEREN BEL
19 CHAWAWKO TOMASZ 2 157,00 1974 M 0 DEBNO POL
20 HERTELEER CHRISTIAN 3 152,00 1950 M 14 BELLEM (AALTER) BEL
21 GOOSSENS FRANS 2 150,00 1933 M 46 EDEGEM BEL
22 BUNDERVOET JOHAN 3 149,00 1949 M 15 SLEIDINGE BEL
23 CONVENS PETER 3 146,00 1968 M 1 BEL
24 DAUTZENBERG LEON 3 144,00 1951 M 13 DILSEN-STOKKEM BEL
25 JONKERS WILLY 4 142,00 1965 M 2 HELMOND NED
26 DE GROVE BART 2 141,00 1972 M 0 WETTEREN (BEL) BEL
27 DE KEYSER GUST 3 141,00 1948 M 16 VLEZENBEEK BEL
28 VANHOVE PIERRE 3 140,00 1948 M 16 BEL
29 HOPMAN JOS 3 138,00 1939 M 34 EINDHOVEN NED
30 HOSTENS IVAN 2 137,00 1963 M 3 HANDZAME BEL
31 DE BOER LEX 2 136,00 1947 M 18 AVENHORN NED
32 POPPE PATRICK 3 136,00 1958 M 6 BORSBEEK BEL
33 PREISLER HORST 2 132,00 1935 M 42 HAMBURG (GER) GER
34 PROOT CEDRIC 4 132,00 1956 M 8 AARTRIJKE BEL
35 DE KWANT WIM 3 129,00 1961 M 4 ROTTERDAM NED
36 PIPELEERS RENE 2 128,00 1945 M 22 DIEPENBEEK BEL
37 HENDRIKS TOM 2 126,00 1957 M 7 HOOFDDORP NED
38 VANDEVOORDE MARC 3 126,00 1961 M 4 RUISLEDE BEL
39 BOUSSEMAERE ROLAND 2 124,00 1946 M 20 KNOKKE-HEIST BEL
40 HARTMAN MARCO 3 124,00 1974 M 0 WILDERVANK NED
41 CALLENS WIM 2 124,00 1966 M 2 HULSTE BEL
42 DOUW WIM 2 123,00 1963 M 3 OUD VOSSEMEER NED
43 VANDEWAETERE DORA 2 122,00 1962 F 16 EERNEGEM BEL
44 VANMALDEGEM MARC 2 119,00 1944 M 24 OUDENAARDE BEL
45 VAN DER HEIJDEN RUDY 3 118,00 1969 M 0 GRAVE NED
46 MEINHOLD GUNTHER 3 118,00 1950 M 14 HEMER GER
47 TIJSKENS HENRI 2 118,00 1954 M 10 BEL
48 BIGGS ROGER 2 117,00 1948 M 16 STEVENAGE GBR
49 BUIS HANS 3 116,00 1951 M 13 DE RIJP (NL) NED
50 THEISSEN MARKUS 3 115,00 1963 M 3 AACHEN GER
51 TIJSSEN WIM B 2 114,00 1960 M 5 UTRECHT NED
52 VERBRUGGEN XAVIER 2 114,00 1963 M 3 ZULTE BEL
53 KROMEICH MARK 2 114,00 1970 M 0 NED
54 BAKKER RON 2 113,00 1956 M 8 BEVERWIJK NED
55 LUYTEN WILLY 2 113,00 1945 M 22 OUD-TURNHOUT BEL
56 UYS JACQUES 3 111,00 1972 M 0 OUD-BEIJERLAND NED
57 REYNS FILIP 2 110,00 1966 M 2 BEL
58 BULCAEN BOUDEWIJN 2 109,00 1948 M 16 KUURNE BEL
59 SUIJKERBUIJK AD 2 108,00 1960 M 5 STEENBERGEN NED
60 PALMANS PETER 2 108,00 1962 M 4 SAC NEERPELT BEL
61 HENDRICKX JACK 3 107,00 1960 M 5 PUTTE NED
62 IDRISSI MO 2 107,00 1952 M 12 HEEMSKERK NED
63 ANNEGARN GREENE ELS 2 107,00 1956 F 20 AMSTERDAM (NL) NED
64 KONTER THIJM 3 107,00 1952 M 12 RAALTE NED
65 MEIRLAEN MARC 2 106,00 1960 M 5 OUDENAARDE BEL
66 LUDDEN PETER 2 105,00 1962 M 4 GER
67 RUSCHKE SIEGFRIED 2 103,00 1966 M 2 VOERDE (GER) GER
68 GAGNON ROBERT ANDRE 2 103,00 1945 M 22 CAN
69 DE VRIES ERIC 2 102,00 1952 M 12 DEVENTER NED
70 SANT YVONNE 2 101,00 1964 F 15 LOOPSERVICE.NL NED
71 CLAEREBOUDT JAN 2 100,00 1962 M 4 LINT BEL
72 BOOM ANDRE 2 100,00 1954 M 10 HAARLEM NED
73 SUIJKERBUIJK PETER 2 100,00 1956 M 8 STEENBERGEN NED
74 VOORBIJ HENK 2 99,00 1951 M 13 NED
75 BEMONG MARC 2 99,00 1948 M 16 TIELT WINGE BEL
76 VAN KATWIJK JAN 2 99,00 1955 M 9 RHOON NED
77 MEERS VINCENT 2 99,00 1973 M 0 GENTBRUGGE BEL
78 HONING GIJS 2 98,00 1945 M 22 BLOKKEN NED
79 DIERX WILMA 2 98,00 1966 F 14 AMSTERDAM NED
80 GORISSEN TON 2 98,00 1959 M 5 BENNEKOM NED
81 VANKERKOM ALAIN 2 98,00 1962 M 4 BEL
82 FRANCK PETER 2 97,00 1970 M 0 NIEL BEL
83 DEMOORTELE JOHAN 2 96,00 1961 M 4 TORHOUT BEL
84 DIRIX JOHAN 2 96,00 1962 M 4 LOMMEL BEL
85 LENAERTS EDWIN 2 95,00 1966 M 2 GENK BEL
86 DRENTHEL HENRIE 2 95,00 1966 M 2 AVA '70 NED
87 DIJKGRAAF JAN-WILLEM 3 94,00 1953 M 11 EPE NED
88 VOLDERS WIM 2 94,00 1970 M 0 BRASSCHAAT BEL
89 VANDEWAL JACQUES 2 94,00 1952 M 12 DILSEN-STOKKEM BEL
90 BULLIG CORNELIA 2 94,00 1959 F 17 GER
91 BOSMAN HANS 2 94,00 1956 M 8 DORDRECHT NED
92 SUN FREDERIC 2 94,00 1977 M 0 ETTERBEEK FRA
93 BEFFORT MARC 2 94,00 1962 M 4 LUX
94 SCHEFFER INEKE 2 93,00 1958 F 18 LEENS NED
95 HIESEL CLAUS-PETER 2 93,00 1963 M 3 GER
96 SOERS JOHAN 2 92,00 1957 M 7 BEL
97 HAVRELUK MICHA 3 92,00 1950 M 14 GENK BEL
98 DESCHACHT JAN 2 92,00 1963 M 3 ASSEBROEK BEL
99 VANDENBERGHE DIRK 2 91,00 1957 M 7 DUFFEL BEL
100 BERKA VOLKER 3 91,00 1943 M 26 BONN GER
101 DOBBE FRANS 2 91,00 1947 M 18 TER AAR NED
102 OZYURT SAVAS 2 91,00 1976 M 0 HAARLEMMERMEER NED
103 OESTERHELD FRANK 2 89,00 1964 M 3 GER
104 FLIES DIRK 2 89,00 1959 M 5 ESSEN BEL
105 MERKEN JEAN-PIERRE 2 89,00 1960 M 5 DILSEN-STOKKEM BEL
106 VAN DER BIJL BRAM 2 89,00 1965 M 2 HALFWEG NH NED
107 SIPERS HENK 2 88,00 1955 M 9 MAASTRICHT NED
108 VERMEULEN GUY 2 87,00 1967 M 1 WUUSTWEZEL (BEL) BEL
109 MAJOR LINDA 2 87,00 1965 F 14 GBR
110 DE JAEGER-BRAET LUC 2 87,00 1957 M 7 SINT-LAUREINS BEL
111 BONTE FABIAN 2 86,00 1967 M 1 SINT-AMANDSBERG (GEN BEL
112 CSELOTEI PETER 2 85,00 1965 M 2 BEL
113 MOL BEN 2 85,00 1949 M 15 ALMERE NED
114 THEUNISSEN GERTIE 2 85,00 1961 F 16 EINDHOVEN NED
115 LEMAIRE KRIS 2 83,00 1974 M 0 MECHELEN (MUIZEN) (B BEL
116 LORMANS PIET 2 83,00 1962 M 4 HOOGLEDE BEL
117 D'ROZARIO WARREN 2 83,00 1957 M 7 OLDBURY (GBR) GBR
118 HOFFS HANS 2 82,00 1952 M 12 ARNHEM NED
119 VAN LOO KAREL 2 82,00 1952 M 12 HOFSTADE BEL
120 ROHRMANN BERND 2 81,00 1959 M 5 BEL
121 VAN GIELS BETSY 2 80,00 1957 F 19 LEPELSTRAAT NED
122 VON ULENIECKI ALEXANDER 2 79,00 1970 M 0 BADEN-BADEN GER
123 SCHELLEKENS PATRICK 2 79,00 1965 M 2 EREMBODEGEM BEL
124 VAN BOGAERT MARK 2 79,00 1956 M 8 BEL
125 DOPS GHISLAIN 2 78,00 1955 M 9 LANAKEN BEL
126 PIETERMAN RENE 2 77,00 1970 M 0 BUSSUM NED
127 MAERTENS DAVE 2 77,00 1969 M 0 GENT BEL
128 DE BOER COR 2 77,00 1955 M 9 HOOFDDORP NED
129 AMBUHL VINCENT 2 77,00 1968 M 1 BEL
130 MILLS BRIAN 3 76,00 1955 M 9 LEOMINSTER GBR
131 VISSER KEES 2 75,00 1963 M 3 MEERHOUT NED
132 VAN GEENE REGINA 2 74,00 1950 F 26 NED
133 NIEUWENHUIJSE RONALD 2 73,00 1968 M 1 AMSTERDAM NED
134 MUETZE WILLEM 2 72,00 1956 M 8 HEERLEN NED
135 NOYEZ JAN 2 72,00 1956 M 8 HERTSBERGE BEL
136 VAN ALPHEN AD 2 71,00 1957 M 7 GILZE NED
137 JOOSTEN DION 2 70,00 1951 M 13 PUTTE (NL) NED
138 WOUTERS PETER 2 64,00 1966 M 2 AALTER BEL
139 VANSTEENKISTE KOEN 2 61,00 1962 M 4 GISTEL BEL
140 ABMA PIET 2 55,00 1959 M 5 OUD VOSSEMEER NED
141 KERWYN BART 2 47,00 1970 M 0 BEL
142 POWELL WESLEY 2 45,00 1966 M 2 BRUSSELS (BEL) BEL
143 SANDERS MARK 2 43,00 1962 M 4 STOTFOLD, HERTS GBR
144 SPOELDER MAJET 2 42,00 1971 F 12 AMERSFOORT NED
145 SCARFI RENATO 2 42,00 1958 M 6 ITA
146 BISSCHOPS PATRICK 2 27,00 1971 M 0 DILSEN BEL

Hoewel aan deze eindstand de nodige zorg besteed is, is het steeds mogelijk dat er nog foutjes in geslopen zijn.
Deze kunnen steeds gesignaleerd worden, evenals fouten in de lopersgegevens. willy.jonkers @ planet.nl 

 
[ top pagina ] - [ Kalender info ]
 

 
 
 
Door blessures op het laatste moment zijn we bij de Enschede Marathon nog op zoek naar een pacer voor 3:15 en een voor 4:00 uur.

Zou jij de pacer willen zijn of wil je verdere informatie neem dan contact op met onderstaande tel. 074-2437650 of per e-mail wedstrijden provider laactwente.nl Informatie over de Enschede Marathon is te vinden op http://www.enschedemarathon.nl/

Herman Holterman
Coördinator pacers 

 
[ top pagina ] - [ Kalender info ]