Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

afgelast: marathon: Den Haag strandmarathon

09/01/2022 @ 10:00 - 16:00 UTC+0

NB. De website is op dit moment uit de lucht. De laatste post op de FB pagina https://www.facebook.com/DenHaagMarathon is van 2020. Gezien de Corona maatregelen kan de Strandmarathon niet doorgaan.

Den Haag Strandmarathon

Starttijd: 10.00 uur

Start: Oude Waalsdorperweg 65, Den Haag (ingang TNO gebouw; 200m NW van HRR)

Finish: the Hague Road Runners, Groenendaal 11, Wassenaar.

Verzamelen: the Hague Road Runners, Groenendaal 11, Wassenaar.

Voorinschrijving wordt op prijs gesteld, m.n. omdat tevoren de fourage wordt uitgevoerd (verzorging op de posten en het zwarte shirt van die betreffende marathoneditie moet een week tevoren worden beslist). Na-inschrijving is beperkt mogelijk.
Zwart loopshirt: € 20,00; loopshirt gratis voor deelnemers marathon individueel.
Kosten na-inschrijving: € 5.

Estafetteteam: 2 of 4 man is ook geen bezwaar, al doet u 3 man; het gaat om uw prestatie en een leuke dag. Run-bike-run komt geregeld voor i.g.v. estafette.
Tijdslimiet marathon (hardlopers): 6 uur. In de praktijk loopt iedereen binnen 5 uur.

Route: http://www.afstandmeten.nl/embed.php?id=2443336
App route voor Iphone en Android.
Geen App? Via de link is iedere route naar uw resp. jouw smartphone, tablet of PC te exporteren als GPX, KML en/of TCX.

Veiligheidsmaatregelen in verband met de uitbraak (ook) in Nederland van de Covid19 pandemie worden in acht genomen, en leiden tot organisatorische aanpassingen, waarvan de omvang en invloed tot tijdens het evenement kan wijzigen. Hetgeen ook weer aangepast kan worden aan gewijzigde inzichten en\of gewijzigde omstandigheden. Mededelingen daarover zullen onder meer via de website bekend worden gemaakt.

Verzorging hardloopwedstrijd iedere ± 5KM. Het marathon traject is uitgemeten door de wedstrijdleiding van de HRR. In verband met vergunningeisen geldt een limiet van 150 t.a.v. het aantal deelnemers aan de start van de hardloopwedstrijd.

Er is tijdregistratie.

Voor alle duidelijkheid, we vertrekken van en komen aan bij het clubhuis van HRR. U kunt de kleedkamers en douches van de vereniging gebruiken. Uw kleren en zaken blijven tijdens de marathon in het clubhuis, zij het dat uw eigendommen niet bewaakt worden tijdens uw afwezigheid; de kleedkamers zijn toegankelijk voor anderen. Die zondagmiddag is de bar van de vereniging bemand door leden van de vereniging en gewoon open. In de keuken zal zijn gekookt.

Wissels estafette: Als wisselpunten zijn aan te bevelen Noordwijk Strand (2 x ± 20 km) en Wassenaarse Slag (4 x ± 10 km). U kunt ook iedere badplaats wisselen (8 x ± 5 km). Gemakkelijke wisselpunten daarvoor zijn (±5km) de noordgrens van het naaktstrand van Scheveningen, nabij de trap en de bunkers (te bereiken via de fietsenstalling aan het duinfietspad Scheveningen-Wassenaar) en de drankpost Zomers te Katwijk (± 15KM). Dat is uw eigen keuze.
In Noordwijk wordt meer gewisseld, zodat u vermoedelijk met de auto van de HRR naar Noordwijk (resp. terug) kunt. Zomers overdag in het hoogseizoen is de Wassenaarse Slag en Noordwijk Strand met de auto moeilijk bereikbaar en is parkeren vlak bij het strand lastig. Per fiets de wisselloper naar een wisselpunt brengen kan een optie zijn, vlak achter het strand loopt door de duinen een fietspad van Scheveningen naar Noordwijk. Op een mountain bike met strandbanden rijdt een wisselloper zelfs zonder veel bezwaren over het strand met zijn loper mee. Let op, in de zomer is fietsen op het strand gevaarlijk voor de badgasten en op parcoursdelen verboden. Voor de navigatie-apparatuur:
Noordwijk keerpunt: Alexander Beach Club, (strand ter hoogte van) Koningin Wilhelminaboulevard 10, 2202GT Noordwijk zh,

Reserveer alvast:

21e editie 9 januari 2022 – 2e zondag januari 2022

22e editie 10 juli 2022 – 2e zondag juli 2022

Gegevens

Datum:
09/01/2022
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Website:
http://denhaagstrandmarathon.nl/nl/?q=node/2

Locatie

Wassenaar
Groenendaal 11
Wassenaar, Zuid-Holland 224BK Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.