Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

backyard-variant: ZTC Maashorst Last Runner Standing, maximaal 50 km

12/11/2023 @ 09:00 - 14:00 UTC+0

“Last Runner Standing”

Zin in een sportieve uitdaging? Dan is de “Last Runner Standing” echt iets voor jou! In tegenstelling tot de meeste hardloopwedstrijden, waarbij het de uitdaging is om de afstand zo snel mogelijk af te leggen, gaat het er hier om dat je het zo lang mogelijk volhoudt. De “Last Runner Standing” is een afvalrace waarbij je elk half uur een ronde loopt van 4 of 5 km. Je start om 09.00 uur en exact elk half uur start je een nieuwe ronde. Dit wordt elk half uur herhaald tot je niet meer kan, er nog één loper over is of het 14.00 uur is. Dit is een RUN die geschikt is voor iedereen. Hoe sneller je loopt, hoe meer rust je hebt! Ben je bijvoorbeeld na 25 minuten weer bij de start, dan heb je 5 minuten rust voordat je weer begint aan je volgende ronde. Doe je er langer dan 30 minuten over? Dan is de race helaas voor jou voorbij. Houd je het vol tot het einde? Dan heb je een afstand afgelegd van 40 of 50 km! Wil jij je grenzen verleggen of ben jij de “Last Runner Standing”? Schrijf je dan hier in. Veel gestelde vragen klik hier

Hoewel niet iedereen als “Last Runner Standing” eindigt verbreken wel 70% van de lopers hun afstandsrecord!
Locatie en Parcours: We starten 9:00 uur in natuur- en recreatiegebied “De Kuilen” te Langenboom bij Strandbar Goeiendag.
Adres: Fazantenweg 16, 5453 JM Langenboom. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.
Parcours: klik hier
Het inschrijfgeld bedraagt slechts €12,50. Hiervoor krijg je een geweldig sportieve uitdaging in het natuur- en recreatiegebied “De Kuilen” te Langenboom Schrijf je hier (binnenkort beschikbaar) in.

De deelnemers van de vorige edities gaven ons een gemiddelde beoording van 4,8 van de 5 sterren.

Super georganiseerd. Vooraf duidelijke communicatie. Duidelijke bewijzering. Ik vond deze locatie ook heel mooi.
Eigenlijk geen. Tof, dat er dit jaar een medaille was!
Goed georganiseert, leuke sfeer TOP!
Leuke eenvoudige opzet.. niet te veel aan veranderen. Dank voor de organisatie..
Super leuk en uitstekend georganiseerd evenement. Dank voor deze top ervaring op een mooie en uitdagende locatie. Ik kan het iedereen aanraden.
Als het kan zou het fantastisch zijn om nog meer uren te mogen lopen. Voor de liefhebbers paar uurtjes eerder starten? (al moeten er dan natuurlijk ook vrijwilligers zijn die dat leuk lijkt ;))
Evenement organiseren in een andere maand. Het was nu zo koud, dat ik gelijk naar huis ging, terwijl ik ook graag had willen zien hoe iedereen het tot het einde had gebracht.
Ondanks het slechte weer super georganiseerd!
Ik zou niet nog een keer meedoen, omdat ik nooit 2x dezelfde loop doe. Anders had ik zeker nog een keer mee willen doen, het was echt ontzettend leuk en uitdagend.
Mooi kleinschalig evenement, houden zo. Heerlijk ontspannen sfeer. Volgende keer graag iets wel beter weer😉
Heel erg genoten van dit evenement! Zou het geweldig vinden om hier vaker aan deel te nemen. Dankjewel voor jullie inzet!
Zin in de volgende editie!
Het was heerlijk oprecht… geen toeters en bellen
Helaas door het slechte weer (regen en wind) was er weinig extra mogelijk

Blijf thuis als je klachten hebt die bij corona zouden kunnen passen.
Wij volgen te allen tijde de maatregelen en richtlijnen van het RIVM en de overheid en verwachten dat ook van jou als deelnemer. Heb je nog vragen? Kijk dan bij onze meest gestelde vragen.

Mocht het evenement vanwege de dan geldende COVID-regels of vanwege andere omstandigheden niet doorgaan, dan blijft jouw inschrijving gewoon geldig en zoeken we naar een nieuwe datum. Als je dit niet wil, zullen wij na jouw verzoek het bedrag terugstorten.

Gegevens

Datum:
12/11/2023
Tijd:
09:00 - 14:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.ztcmaashorst.nl/challenge

Locatie

Langenboom
Fazantenweg 16
Langenboom, Noord-Brabant 5453JM Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.