Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

duo-loop: The Longest Day Terschelling 17 uur

22/06/2024 @ 05:00 - 22:00 UTC+0

Doe met ons mee met onze unieke langste dag wedstrijd! Een wedstrijd die gaat om het verleggen van grenzen, het samen zijn met likeminded mensen en het genieten van de natuur.

De Langste Dagloop is niet zomaar een race; het is een uitdaging waar teams van twee 17 uur lang proberen zoveel mogelijk kilometers te maken.

Dit alles vind plaats op het prachtige eiland Terschelling.

THE LONGEST DAY
Doe met ons mee met onze unieke langste dag wedstrijd! Een wedstrijd die gaat om het verleggen van grenzen, het samen zijn met likeminded mensen en het genieten van de natuur.
De Langste Dagloop is niet zomaar een race; het is een uitdaging waar teams van twee 17 uur lang proberen zoveel mogelijk kilometers te maken.
Dit alles vind plaats op het prachtige eiland Terschelling. Meer info en inschrijving vind je hieronder. DOE MEE!

DOE MEE
Het plan: welke team van 2 kan de meeste kilometers afleggen op de langste dag. Wanneer de zon opkomt begint de wedstrijd. Er is een prachtig rondje van 10 kilometer. Na elke rondje wisselt de loper met zijn teamgenoot en begint de volgende loper aan het prachtige rondje op Terschelling. De wachter mag even ontspannen en herstellen bij het kampvuur totdat loper 2 weer terugkomt. Wanneer de zon ondergaat stopt de race en heeft het team met de meeste rondes gewonnen.

“The Longest Day” is niet zomaar een race; het is een viering van de zomer, een test van wilskracht en een teamuitdaging. Terwijl de dag vordert, zul je de duinen, bossen en stranden van het eiland ervaren (en aan het eind zelfs zat zijn).

Dit evenement draait om meer dan alleen hardlopen; het gaat om strategie, verleggen van grenzen en het delen van deze ervaring met de andere lopers. Terwijl de uren verstrijken, zal de vermoeidheid toenemen, maar door dit samen te doen gaat het ook als voldoening voelen.

Als de zon langzaam aan de horizon zakt en de dag ten einde loopt, zullen jij en je teamgenoot samen over de finishlijn komen, wetende dat jullie samen de langste dag hebben doorstaan. Ongeacht het aantal gelopen kilometers, de ervaring van “The Longest Day” zal een blijvende herinnering zijn aan wat je samen hebt bereikt.

Ben je klaar voor de uitdaging? Vorm een team, schrijf je in en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring op Terschelling. Laat “The Longest Day” het toneel zijn van jouw zomerse avontuur. We zien je aan de startlijn bij zonsopgang!

PROGRAMMA
21/6/2024
Arriveren op de camping. Gezamenlijk instructies bij het kampvuur.
22/6/2024
5:18 Start lopen
22:07 Finish lopen
23/06/2024
Gezamenlijk ontbijt en vertrek camping

LOCATIE
Onze centrale locatie is Camping Swartduyn op Terschelling.
We hebben hier een eigen veld waar je je kampeermiddel kan neerzetten.
Daarnaast zullen we een centrale locatie hebben waar we een kampvuur hebben, verhalen vertellen en gezamenlijk uitrusten tussen de runs.

REGELS
We kunnen er lang over praten en veel regels bedenken maar het is eigenlijk heel simpel:
Teams bestaan uit 2 lopers. De lopers wisselen elkaar af per rondje.
Loper is verplicht de ronde die hij begonnen is te eindigen. (wisselen alleen mogelijk bij finish)
Loper mag 2 rondjes direct achter elkaar lopen. Dus wisselen is niet verplicht.

INSCHRIJVING
Kosten om mee te doen zijn €200,- per team.
Dit is inclusief:
2 Nachten Kamperen
Een unieke ervaring op de langste dag van het jaar
Een centrale verzorgings- en chillplek (all you can eat)
Dit is exclusief:
Vervoer naar het event (boot overtocht)
Eventueel welkomstdiner op vrijdag
Ontbijt op zondagochtend
Optioneel: Tenthuur (4 persoons tent inclusief alle materialen €175)

Locatie

West-Terschelling
Longway 28
West-Terschelling, Friesland Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.