Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

landschapsloop: Dinah Might 50 Miles + 100 km Ultra Run

01/04/2023 @ 08:00 - 17:00 UTC+0

Dinah Might 50 Miles Ultra Run + 100K
Met deze zeer afwisselende loop door de Noordoostpolder kom je onverwacht veel mooie paden en bijzondere objecten tegen. Naast de vertrouwde 50 mijl (80 km, starttijd 8:30) dit jaar ook een 100 km (starttijd 7:30). Die 20 km extra bestaat vooral uit trailpaadjes en akkerranden en heeft een limiet van slechts 12:30 uur (met coulance). De route gaat over het voormalige eiland Schokland (werelderfgoed), langs het Ketelmeer, langs een luchtwachterstoren (met expositie), een lange rechte polderweg, oud-Kraggenburg, het Waterloopbos, via Blokzijl over de kronkeldijk naar Kuinre, door het Kuinderbos met preekstoel en Kuinderburcht en over de oude vuilstort (kuitenbijtertje) weer richting de startlocatie. Na het Dinah Might pad is het nog 500 meter tot de finish waar je verwelkomd wordt met een unieke medaille en een warme maaltijd. Onderweg 4 uitgebreide verzorgingsposten / CP’s. De 100 km route maakt tussen de VP’s altijd een extra lusje en komt ook over het Vuurtorenpad en dus langs de unieke Vuurtoren midden in de NOP. De route is niet gepijld dus je loopt op GPS. Vanaf VP3 (52/64 km) worden de tussentijden genoteerd en als einduitslag opgenomen bij een DNF, alhoewel een DNF eigenlijk geen optie is.
Maximaal aantal deelnemers: 25, minimaal aantal deelnemers per afstand: 5. Meer informatie en aanmelden: DinahMight@hotmail.com of een Messenger bericht aan @DinahMightUltraRun. Na aanmelden ontvang je meer informatie. Aanmelding mogelijk vanaf 2-1-2023. Inschrijfkosten: €20,-. Inschrijven op de wedstrijddag is niet mogelijk.
Let op:
Berichten via het hotmail adres van de Dinah Might komen niet altijd goed door. Vandaar dat je bij een aanmelding of een vraag voor informatie het beste het mail-adres van Johan Wander in cc kunt zetten: j.wander@hotmail.com

De Dinah Might 50 miles Ultra Run ontleent deze naam aan de Amerikaanse bommenwerper die op 10 februari 1944 een noodlanding moest maken midden in de Noordoostpolder. De start is vlakbij het Dinah Mightpad. Dit pad is ontstaan doordat het kort na de oorlog een mooi uitje was om naar het wrak te wandelen.
Johan Wander
Website: https://fb.me/e/3wJ5TEtTP

Gegevens

Datum:
01/04/2023
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.facebook.com/DinahMightUltraRun

Locatie

Nagele
Nagele, Flevoland 8308PN Nederland + Google Maps

Reacties zijn gesloten.