Laden Evenementen

« Alle Evenementen

marathon: Driebees marathon Borger MD Lopers

26/03/2023 @ 09:00 - 15:00 UTC+0

Zondag 26 Maart 2023 Driebees marathon

Het parcours van deze marathon gaat via Borger richting Bronniger dan door naar Buinen en vervolgens weer terug naar de start. Drie maal een B, vandaar de naam Driebees. De rondes van de marathon zijn iets meer dan 10 kilometer. En gaat voornamelijk over fietspaden en auto luwe wegen. Er moet onderweg ook nog een pittig klimmetje bedwongen worden. Vier ronden dus deze maal met een klein heen en weertje naar het sluisje bij aanvang maakt het samen weer een marathon afstand. Maar wil je liever wat minder kilometers lopen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Starttijd 9:00 De limiet is 6 uur.

Het parcours wordt dit keer niet vooraf uitgepijlt.
Deze wordt gelopen op gpx en is te downloaden via Afstandmeten.nl
(klik hier voor handleiding)
Dus een gps horloge is een pré, of je zult met een andere deelnemer mee moeten lopen.

Aanmelden voor deze marathon vanaf …. middels onderstaande link.

Inschrijf formulier

Deelnemers

Maximaal 20 deelnemers.

Kosten: We vragen we een kleine bijdrage van 2 euro, deze graag ter plekke gepast te voldoen.

Verzorging dient een ieder zelf te regelen, we komen na elke ronde terug over de parkeerplaats.

Locatie start/parkeerplaats in Google Maps
Dit is het parkeerterein van SV Borger.

Van de website:

Wij zijn een groep marathonlopers uit het mooie Drenthe die het streven hebben om eens per maand een marathon uit te zetten. Voornamelijk voor de marathon verzamelaars onder ons maar wil je minder kilometers lopen of ben je in training voor een “grote” marathon dan ben je bij ons natuurlijk ook van harte welkom! Wij zetten kleinschalig marathons uit in ons Mooie Drenthe. Vandaar de naam MDlopers. Maar een uitstapje naar een naburige provincie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

De marathons zullen allen zelfvoorzienend zijn, de deelnemer dient zelf zijn eigen verzorging mee te brengen. Deze marathons worden uitgezet over meerdere, veelal de zelfde, rondes en over een parcours variërend tussen 5 en 10 km. Ze zullen zo uitgestippeld worden dat er telkens weer over een parkeer/verzorgings plaats gelopen word waar men dan de eigen meegebrachte verzorging kan nuttigen.

Let op, wij zijn geen organisatie en zijn op geen enkele manier aansprakelijk. We zetten alleen de route’s uit. Deelnemers doen geheel vrijblijvend en op risico mee!

Gegevens

Datum:
26/03/2023
Tijd:
09:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://mdlopers.nl/loopkalender/

Locatie

Borger
De Drift 3
Borger, Drenthe 9531 TK Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.