Laden Evenementen

« Alle Evenementen

marathon: Enschede Marathon

21/04/2024 @ 10:00 - 15:00 UTC+0

De oudste marathon van Nederland.

Jarenlange ervaring gecombineerd met kennis van de toekomst
Het parcours is snel, de faciliteiten top geregeld en de organisatie professioneel. In Enschede haal je het beste uit jezelf.

Verbeter jezelf
Of je nu wedstrijdloper bent of recreant: als loper wil je jezelf altijd verbeteren, iedere keer weer. Je traint er hard voor en dat doe je niet voor niets. In Enschede begrijpen we dat. Daarom is het parcours razendsnel, de verzorging perfect geregeld en de sfeer geweldig. In Enschede sta jij als loper centraal en dat merk je.

Overzichtelijk en ontspannen
Enschede Marathon is een professioneel georganiseerde stadsmarathon in een aantrekkelijke omgeving. Niet massaal, wel overzichtelijk, zodat je ontspannen kunt starten. Je ervaart Twentse gastvrijheid, je geniet van de uitstekende faciliteiten en de relaxte sfeer. Niets staat een geweldige tijd in de weg!

Maak deel uit van de geschiedenis
Wist je dat de Enschede Marathon in 1947 de allereerste marathon van Nederland én West-Europa was? Als loper maak je dus deel uit van een geweldige loopgeschiedenis. En al die ervaring merk je! De organisatie staat als een huis en als loper voel je je op handen gedragen.

Doe kennis op
Enschede Marathon is door de jaren heen een instituut geworden dat jou kan helpen om jezelf te verbeteren. Door nauwe samenwerking met hightech partners uit de regio Twente krijg je slim advies. Je leert meer over de laatste ontwikkelingen op het gebied van betere voeding, moderne materialen, vernieuwende trainingsschema’s en de koppeling met innovatieve technieken. Op die manier presteer je beter, herstel je sneller en haal je nóg meer plezier en voldoening uit het lopen.

Bezoek onze congressen
Enschede Marathon organiseert jaarlijks congressen (in april) samen met Universiteit Twente en Roessingh Research & Development. Diverse wetenschappers (ook van andere universiteiten uit het land) vertellen over hun onderzoeken. De onderwerpen zijn zo gekozen dat je – of je nu 5 of 42 kilometer loopt – op zondag 21 april 2024 perfect voorbereid aan de start staat. Blessurepreventie, mentale voorbereiding, tapering-off, bioritmiek; het komt allemaal aan de orde.

Gegevens

Datum:
21/04/2024
Tijd:
10:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.enschedemarathon.nl/

Locatie

Enschede
H.J. van Heekplein
Enschede, Overijssel 7511 Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.