Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

marathon: Leiden Marathon

12/05/2024 @ 10:00 - 16:00 UTC+0

START
Wij starten de Marathon op 12 mei 2024 om 10.00 uur op de Breestraat in het oude centrum van Leiden ter hoogte van Het Gangetje.

FINISH
De finish is op de Vismarkt in Leiden, achter het stadhuis en naast de Rijn, midden in de gezelligheid van de oude stad. Met overal veel publiek om jou binnen te halen.

VOORNAAM OP STARTNUMMER
En… als jij je inschrijft voor 1 april, kun je ook jouw voornaam of een gekke kreet op het startnummer laten printen.

PACERS
Als je met de pacers mee wil lopen verzamel dan 3 kwartier voor het startschot bij de Stadsgehoorzaal voor de deur (Breestraat 60) of een half uur van tevoren in je startvak. De pacers staan hier ook. Onze pacers zijn herkenbaar aan gekleurde ballonnen met hun tijd erop. Een schema staat verderop op deze website.

MINIMUM LEEFTIJD
De minimum leeftijd om deel te nemen aan de marathon is 18 jaar (op de dag van de marathon).

EIGEN DRANKJES (TOP)LOPERS
Het is dit jaar weer mogelijk voor de lopers van de 42 en 21KM om hun drankjes af te laten zetten op hun gewenste kilometerpunt. Dit kan op zondag tot 9 uur bij de tassengarderobe. De loper moet zijn/haar naam en kilometerpunt goed op de bidon of het flesje zetten. Op zaterdag kan dit ook al worden ingeleverd bij de helpdesk waar het in kratjes moet worden gezet. Alle drankjes bij de helpdesk moeten uiterlijk zondag 08.55 uur bij de tassengarderobe staan. Vanaf hier rijdt onze chauffeur de drankjes naar de betreffende posten.

TIJDSLIMIET
Over de hele marathon mag je 6 uur doen. Exact 6 uur na de start (netto tijd) sluit de finish. Kom jij daarna binnen, dan kan jouw tijd helaas niet meer geregistreerd worden. Als je onderweg buiten het tijdschema loopt, word jou gevraagd in de bezemwagen in te stappen. Doe je dat niet, loop je buiten de verantwoordelijkheid van de organisatie.

Gegevens

Datum:
12/05/2024
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Website:
https://marathon.nl/42-van-vermeulen-groep/

Locatie

Leiden
Breestraat
Leiden, Zuid-Holland Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.