Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

marathon: Linker Oevert Marathon Antwerpen

28/11/2021 @ 08:00 - 17:00 UTC+0

Op 28 november 2021 organiseert de Rhythm ‘n’ Run Marathon Club Antwerpen voor de 8ste maal Linker Oevert.

Een wedstrijd voor alle lopers
De loopsport wint elk jaar aan populariteit. En dat juichen we alleen maar toe. Als organisatie zien we het als onze missie om lopers van alle slag welkom te heten op ons evenement. Daarom is er in het main event de keuze tussen de marathon, halve marathon de 10 of 4,2 kilometer. We voorzien ook Kidsruns van 600 M of 1200 M.

Het ideale moment
Linker Oevert Marathon Antwerpen 2021 valt in het midden van het marathonseizoen. Deze recreatieve natuur wedstrijd is voor de athleten een mooie aanvulling voor de marathons die ze nog in hun agenda hebben staan!

Een prachtlocatie
Linkeroever is een prachtig stukje Antwerpen dat we graag aan lopers uit binnen- en buitenland willen tonen. Het parcours ligt voornamelijk tussen het groen, maar de skyline van Antwerpen is altijd zichtbaar. De lopers kunnen genieten van de paden langs de Schelde vlak naast het riet, ze kunnen gebruik maken van de Finse piste rond het Galgenweel, ze krijgen een uniek zicht op de jachthaven en er komt zelfs een stukje bos en strand aan te pas. Het parcours is dan ook helemaal anders dan dat van onze Nieuwjaarsrun of dat van andere loopwedstrijden.

G-Sport
Onze club gaat vol voor G-sport! Wij willen personen met een verstandelijke handicap of andersvaliden die op eigen kracht lopen, graag de kans geven om deel te nemen aan Linker Oevert 2021. Helaas leent ons parcours zich niet tot handbikes en rolstoelen. Zowel op 10 km als de marathon en de halve marathon is iedereen welkom. Inschrijven kan via het gewone inschrijvingsformulier. Lopende begeleiders met een startbewijs zijn ook van harte welkom. Meer info over G-sport vind je terug op www.gsport.besfsdfssdfsf

Gegevens

Datum:
28/11/2021
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
http://linkeroeverthalfmarathon.com/linkeroevert-evenement

Locatie

Antwerpen Linkeroever
Blancefloerlaan 1
Antwerpen Linkeroever, Vlaanderen 2050 België
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.