Laden Evenementen

« Alle Evenementen

marathon: Marathon Nationaal Landschap Winterswijk

03/10/2021 @ 08:00 - 17:00 UTC+0

De Marathon
De Marathon Nationaal Landschap Winterswijk is meer dan de naam doet vermoeden. De nadruk van het evenement ligt op genieten. Het is dus geen wedstrijd om de snelste tijd, maar puur genieten van het prachtige landschap en lekkernijen die de streek biedt.

De Marathon Nationaal Landschap Winterswijk start op de accommodatie van atletiekvereniging Archeus aan de Vredenseweg, vlak buiten de bebouwde kom van Winterswijk. Daar kunnen de deelnemers hun auto of fiets parkeren en hun kleding en waardevolle spullen achterlaten. De loop voert over verharde en onverharde wegen en paadjes door het fraaie coulisselandschap rond Winterswijk.

Hoogtepunten onderweg zijn het Strandbad, de bleekweide, de watermolen bij Den Helder, Natuurmonumenten landgoed het Keunenhuis en het beeklandschap de Bekkendelle. Na de Bekkendelle slingert de marathon door de buurtschappen Miste, Corle en Meddo om via de groene long van Winterswijk richting eindstreep te gaan.

De finish is in het centrum en van daaruit is er weer een pendelbus naar de startplaats, waar de deelnemers zich kunnen omkleden, douchen en hun achtergelaten voorwerpen weer ophalen.

De start is om 10.00 uur. De inschrijfkosten voor solo-lopers bedragen 25 euro bij voorinschrijving en 30 euro bij na-inschrijving op de dag zelf, duoteams betalen 50 euro per team bij voorinschrijving en 60 euro bij na-inschrijving en trioteams betalen 75 euro bij voorschrijving en 90 euro bij na-inschrijving. De voorinschrijving sluit 30 september 2020 om 23.59 uur. Na-inschrijven op 4 oktober is mogelijk tot een 45 minuten voor de start.

Voorinschrijven kan via de pagina Doe mee.

Gegevens

Datum:
03/10/2021
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://landschapsloopwinterswijk.nl/de-marathon/

Locatie

Winterswijk
Vredenseweg 136
Winterswijk, Gelderland 7101 LS Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.