Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

marathon: Marathon van Kampenhout

13/05/2023 @ 10:00 - 15:30 UTC+0

Resultaat van de marathon telt mee voor de Marathon en Ultracup. De tijdslimiet staat niet op de website vermeld. In de vorige editie finishte de nummer laatst in 5.10.

Voorjaarsmarathon en -jogging • 13 en 14 mei 2023
Zaterdag 13 en zondag 14 mei 2023 staat er een splinternieuwe editie van de Kampenhoutse (aflossings)marathon en jogging op het programma. Voor het eerst gaat het jaarlijkse loopweekend dus niet in december, maar wel in het voorjaar door. De organisatie is in handen van Sporting Kampenhout vzw en Ons Tehuis Brabant (OTB), met ondersteuning van lokaal bestuur Kampenhout. De start en finish liggen nog altijd aan de sporthal van Kampenhout.

30 jaar lang organiseerde het lokaal bestuur, in samenwerking met de Kampenhoutse joggingclub en Ons Tehuis Brabant (OTB), een eindejaarsmarathon en -jogging. Door de coronapandemie verdween die de twee voorbije jaren even in de koelkast en in 2022 zal er dus ook geen jogging en marathon georganiseerd worden. Gelukkig hoeven de Kampenhoutse sportievelingen niet te treuren, want in 2023 breekt opnieuw – letterlijk – de lente aan voor ons traditionele loopweekend en verwelkomen we je graag voor de nieuwe voorjaarsmarathon en -jogging.

Het recept van het loopweekend blijft hetzelfde. Op zaterdag lopen we de marathon, op zondag de jogging. Je kan opnieuw kiezen tussen een afstand van 5 of 10 kilometer. Ook de kleinsten kunnen hun loopschoentjes strikken. Voor we zondag de jogging op gang schieten, verschijnen zij aan de start van de kinderloop (500 of 800 meter). Het aftellen kan beginnen!

Gegevens

Datum:
13/05/2023
Tijd:
10:00 - 15:30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.kampenhout.be/voorjaarsjogging

Locatie

Kampenhout
Kampenhout, Vlaams Brabant 1910 België + Google Maps

Reacties zijn gesloten.