Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

marathon: Zeijerwiek marathon

05/03/2023 @ 09:00 - 15:00 UTC+0

Zondag 5 Maart 2023 Zeijerwiek marathon

Vandaag lopen we 3 ronden van ruim 14 km. Dit is de gele route vanaf de natuurplaats Noordsche Veld tussen Donderen en Norg. Ongeveer 80 % van de route is (semie) onverhard en gaat over het Noordsche veld en rondom Zeijen, langs de Zeijerwiek, door bos, hei, laag veen, natte en droge heide en langs natte graslanden en moeras, over het kerkepad en zangpad en langs het hunebed. Dus eentje met veel variatie voor de liefhebbers. Wil je minder kilometers lopen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom! Koffie of iets anders kan na afloop in het restaurant.

Starttijd 9:00 De limiet is 6 uur.
Start op de parkeerplaats van Natuurplaats het Noordse Veld
Locatie in Google Maps

Aanmelden voor deze marathon vanaf maandag 6 februari 19:00 middels onderstaande link.

Inschrijf formulier

Deelnemers

Maximaal 20 deelnemers.

Kosten: We vragen we een kleine bijdrage van 2 euro, deze graag ter plekke gepast te voldoen.

Verzorging dient een ieder zelf te regelen, we komen na elke ronde terug over de parkeerplaats.

Van de website:

Wij zijn een groep marathonlopers uit het mooie Drenthe die het streven hebben om eens per maand een marathon uit te zetten. Voornamelijk voor de marathon verzamelaars onder ons maar wil je minder kilometers lopen of ben je in training voor een “grote” marathon dan ben je bij ons natuurlijk ook van harte welkom! Wij zetten kleinschalig marathons uit in ons Mooie Drenthe. Vandaar de naam MDlopers. Maar een uitstapje naar een naburige provincie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

De marathons zullen allen zelfvoorzienend zijn, de deelnemer dient zelf zijn eigen verzorging mee te brengen. Deze marathons worden uitgezet over meerdere, veelal de zelfde, rondes en over een parcours variërend tussen 5 en 10 km. Ze zullen zo uitgestippeld worden dat er telkens weer over een parkeer/verzorgings plaats gelopen word waar men dan de eigen meegebrachte verzorging kan nuttigen.

Gegevens

Datum:
05/03/2023
Tijd:
09:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://mdlopers.nl/

Locatie

Norg
Donderseweg 22
Norg, Drenthe 9331 TB Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.