Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

marathon: SlooOW Natuurmarathon

13/05/2023 @ 10:00 - 15:00 UTC+0

Let op!
Deze marathon stond eerst voor 3 september op het programma, maar is verplaatst naar 13 mei. Een druk wedstrijdweekend in Nederland…

INFORMATIE OVER DE SLOOOW NATUURMARATHON
In het kort:

42km rondom de Oostvaardersplassen, als duo- of sololoper
Starten vanaf watersportvereniging Het Bovenwater in Lelystad
Deze marathon loopt door de ongerepte natuur van de Oostvaardersplassen tussen Lelystad en Almere en wordt dit jaar voor de 11e keer gehouden. De organisatie is nu in handen van Roparunteam Lelystad, welke voorgaande jaren ook al hand- en spandiensten verrichtte. De opbrengst komt volledig ten goede aan Stichting Roparun.

Geheel in tegenstelling tot de tendens van groeiende deelnemersaantallen bij veel marathons, wil de SlooOW-Natuurmarathon kleinschalig en eenvoudig blijven met een maximum van 75 teams. De SlooOW Natuurmarathon laat zich dus zeker niet kenmerken door entertainment, verzorgingsposten en ander vermaak op het parcours. Maar dat is ook niet nodig, want iedere deelnemer mag 42 kilometer lang een persoonlijke verzorger meenemen op de fiets.

Lopers die de afstand wel heel lang vinden hebben de mogelijkheid om deze marathon als duo te volbrengen; loper en fietser ‘ verdelen’ dan de afstand en lopen bij toerbeurt een zelf te bepalen aantal kilometers. Al met al levert dit een gemêleerd gezelschap op bij de start om 10 uur ’s ochtend bij watersportvereniging Het Bovenwater aan de Uilenweg (naast camping ’t Oppertje).

De kosten zijn €27.50 per team ( sololoper + begeleider of duo ) en is inclusief lunch! Inschrijving vindt uitsluitend plaats via het bijgevoegde formulier en is mogelijk tot de dag van de loop.

Gegevens

Datum:
13/05/2023
Tijd:
10:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Website:
https://roparunteamflevoland.nl/natuurmarathon/

Locatie

Lelystad
Uilenweg 11
Lelystad, Flevoland 8245AB Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.