Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

marathon: Winter Marathon Leeuwarden

24/12/2022 @ 08:00 - 15:00 UTC+0

NB. De start en finish tijden en daarmee de tijdslimiet moeten nog definitief worden vastgesteld. Zie de website.

Van de website:

Valk Event Productions organiseert op zaterdag 24 december 2022 in samenwerking met de sportvereniging Friesland de ‘Winter Marathon Leeuwarden’.

Na 2 bijzondere jaren waarin corona met de inmiddels vele coronamaatregelen en de lockdowns de hoofdrol speelde, kijken wij positief vooruit waarbij is hebben gekeken naar de mogelijkheden om in de maand december van het jaar 2022 een nieuw evenement op de kalender te zetten voor een ieder die de afstanden hardlopend of wandelend kan afleggen.

De Winter Marathon Leeuwarden is het nieuwe hardloop- en wandelevenement voor jong en oud met de route door de mooie route door de omgeving van Leeuwarden richting Marssum, Menaldum, Dronrijp en langs het water (Van Harinxmakanaal) terug naar Leeuwarden met afstanden over 1.5 kilometer (kidsrun), de 5 kilometer, 7.5 kilometer, 10 kilometer, 15 kilometer, halve marathon over 21.1 kilometer en een hele marathon over 42.2 kilometer.

Tijden worden digitaal doormiddel van een chip in het startnummer geregistreerd en voor de wandelaars zijn er verzorgings- en stempelposten op het parcours.

Na de finish ligt er voor iedere deelnemer een mooie medaille en staat er een kopje warme chocolademelk te wachten.

De inschrijving van het evenement start op dinsdag 1 februari 2022 om 12:00 uur via https://wintermarathon.frl/.

Gegevens

Datum:
24/12/2022
Tijd:
08:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Website:
https://wintermarathon.frl/

Locatie

Leeuwarden
Leeuwarden, Friesland Nederland + Google Maps

Reacties zijn gesloten.