Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

trail: Zevenheuvelentrail 56 en 42 km met NK Korte en Lange trail

23/09/2023 @ 11:00 - 18:00 UTC+0

LAAT JE MEENEMEN DOOR DE TRAILS
Na het succes van de eerste editie, komt de tweede Zevenheuvelentrail eraan: Op 23 september 2023 liggen de paden in de bossen rondom Nijmegen klaar voor de deelnemers aan de 7 km, 14 km, 21 km, 28 km, 42 km én een nieuwe 56 km. Met een gevarieerd aanbod in verschillende afstanden is er voor ieder wat wils, van beginnende trailers tot de bikkels die binnen 56 km zo’n 1.300 hoogtemeters willen maken.

Inschrijving gesloten.

Let op: er zit een maximaal aantal deelnemers op iedere afstand; de deelnamelimiet op de 14 & 28km is inmiddels bereikt en er is geen reservelijst.

NK TRAILRUNNING
Dit jaar vindt het NK Trailrunning plaats bij de Zevenheuvelentrail. Hier vind je meer informatie over het NK Trailrunning.
NK TRAILRUNNING
Dit jaar vindt het NK Trailrunning plaats bij de Zevenheuvelentrail. Er is een NK korte trail op de 28 kilometer en een NK lange trail op de 56 kilometer.
Atleten met een wedstrijdlicentie van de Atletiekunie kunnen meestrijden om de Nederlandse titel bij de mannen senioren of vrouwen senioren.

INSCHRIJFBEPALINGEN
Deelname aan het NK Trailrunning staat open voor

Leden van de Atletiekunie met de Nederlandse nationaliteit en in het bezit van een Atletiekunie wedstrijdlicentie of een NK Trailrunning dag licentie
Leden van hardlopen.nl met de Nederlandse nationaliteit en in het bezit van een NK Trailrunning dag licentie

PILOT NK TRAILRUNNING DAGLICENTIE
Nieuw is de NK Trailrunning daglicentie. Bij deze pilot kun je als lid van Atletiekunie of van hardlopen.nl een eenmalige daglicentie afnemen waarmee je toe wordt gelaten tot de NK Trailrunning 2023. De daglicentie is niet nodig als je al een wedstrijdlicentie bij de Atletiekunie hebt.

De kosten voor een NK Trailrunning dag licentie zijn voor leden van de Atletiekunie of betalende leden van hardlopen.nl € 10,-. De kosten voor een NK Trailrunning dag licentie zijn voor leden van hardlopen.nl met een gratis lidmaatschap € 20,-.

Als je je wil inschrijven met een dag licentie dan moet je je eerst aanmelden bij een Atletiekunie vereniging of hardlopen.nl. Je ontvangt dan een Atletiekunie lidnummer. Dit nummer kun je in de inschrijving invoeren bij hardlopen.nl lidmaatschapsnummer.

Nadat je het lidmaatschapsnummer hebt ingevoerd in de inschrijving, controleert de Atletiekunie of je ook echt een Atletiekunie of hardlopen.nl lidmaatschapsnummer hebt. Als dat zo is, krijg je daarna (waarschijnlijk na de zomervakantie) een betaallink om de kosten voor de daglicentie te voldoen.

WEDSTRIJDBEPALINGEN
Bij het NK Trailrunning gelden de wedstrijdbepalingen van de Atletiekunie.

DRANKVOORZIENING ONDERWEG
De organisatie voorziet in verzorgingsposten onderweg. Iedere deelnemer dient zelf een beker mee te nemen. Deze beker kan gevuld worden op de verzorgingsposten. Op deze posten zijn ook fruit en andere snacks te krijgen.

Gegevens

Datum:
23/09/2023
Tijd:
11:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.zevenheuvelentrail.nl/zevenheuvelentrail

Locatie

Nijmegen
Park Brakkenstein
Nijmegen, Gelderland 6525 Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.