Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

strand-duinenloop: Duinhopper 220 en 501 km

01/01/2023 @ 00:00 - 28/02/2023 @ 23:30 UTC+0

Accept no Limits organiseert de Duinhopper in de maanden januari en februari in Corona style. Het blijkt een goed concept en daarom is het voortgezet. Accept no limits heeft ook een aantal andere routes die op eigen gelegenheid kunnen worden gelopen, de All Time Great Adventures: https://www.acceptnolimits.eu/all-time-great-adventures/ Op hun website staat ook veel informatie en verhalen over het lange en ruige werk. De moeite waard om eens te bekijken.

Duinhopper:

Afstand: +/- 220 km – 48 uur tijdslimiet.
(Vanaf 2023 is er ook de 501 km variant voor de echte kustliefhebbers. Deze is extra en de 220 km variant blijft de originele Duinhopper. Meer informatie over de 500 km kun je hier vinden: https://www.acceptnolimits.eu/events/duinhopper/duinhopper-501/
Finish locatie: Den Helder.
Start: Hoek van Holland – Zelf te kiezen datum en tijd in de maanden januari & februari
Finish deadline: Voor 28 februari 2023 23:59.59
Maximaal aantal deelnemers is niet beperkt.
Navigatie is volledig op GPS. Navigatie enkel op horloge is af te raden en het advies is om met een Garmin handheld te navigeren of zeker als backup bij je te hebben om een betere inschatting te kunnen maken als je verkeerd loopt of onvoorzien van de route af zou moeten wijken.
Markering: de Noordzee links van je houden 🙂
Type race: Volledig selfsupporting. Echter alle soorten ondersteuning van vrienden en familie is toegestaan en geadviseerd. Er is dus geen georganiseerde ondersteuning waar je op terug kunt vallen. Dus ook niet in nood. Zorg dus dat je weet wat eventuele exitpoints zijn als je je race onvoorzien af zou moeten breken. Openbaar vervoer is er ’s nachts nagenoeg niet maar overdag wel en taxi’s kun je waarschijnlijk altijd bellen (uiteraard voor eigen rekening).
Inschrijfgeld: Gratis
Aanmelden: Om deel te nemen stuur je een mail aan leo@acceptnolimits.eu met je naam, woonplaats, telefoonnummer, Emailadres en datum van starten. We zullen je naam en startdatum plaatsen op de deelnemerslijst en als je binnen 48 uur de finish haalt zal je eindtijd worden vermeld op de finisher lijst.

Geen organisatie: Er is geen organisatie en er wordt dus ook echt niets georganiseerd qua hulp onderweg. Het het enige wat beschikbaar wordt gesteld is de route (GPX-file via afstandmeten.nl). Er zijn géén verzorgingsposten, géén medische ondersteuning, géén back-up of andere organisatorische zaken waar een beroep op gedaan kan worden. Je bent dus echt op jezelf aangewezen en het is uiteraard volledig op eigen risico.
Dit karakter van de race maakt het dat je zelf meer afwegingen moet maken over materiaalkeuze, planning rondom verversing, doseren van tempo, etc.

Gegevens

Begin:
01/01/2023 @ 00:00
Einde:
28/02/2023 @ 23:30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.acceptnolimits.eu/events/duinhopper/

Locatie

Hoek van Holland
Hoek van Holland, Zuid-Holland Nederland + Google Maps

Reacties zijn gesloten.