Laden Evenementen

« Alle Evenementen

trail: Bosland Trail 50, 75 en 100 km

25/09/2021 @ 08:00 - 17:00 UTC+0

Een combinatie van wandelen en hardlopen. De hardlopers hebben hun eigen startmoment.

Van de website:

Praktische Info

Inschrijvingen

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 55 voor deelnemers aan BoslandTrail: 100km door Bosland, €45 voor deelnemers aan BoslandTrail: 75km door Bosland en €35 voor deelnemers aan BoslandTrail 50km door Bosland.
De inschrijvingen voor deelnemers mét een voucher openen op 1 januari 2021 om 00:00. Deelnemers zonder voucher kunnen inschrijven vanaf 1 februari 2021 om 00:00. Er worden bovenop de vouchers 1000 extra tickets beschikbaar gesteld.
Inschrijven gebeurt steeds via de website. Ter plaatse inschrijven is niet mogelijk.
Na inschrijving (met online betaling) krijg je een bevestigingsmail. Dit is bewijs van inschrijving, hou deze mail goed bij!
Een ticket overdragen aan een andere deelnemer kan enkel via officiële BoslandTrail-kanalen. Zie pagina ‘TicketSwap’ op de BoslandTrailwebsite.
De route komt enkele weken voor aanvang op de website, waarvan je de route zal kunnen downloaden. De routes van BoslandTrail worden nauwkeurig bewegwijzerd. Het GPX-bestand downloaden is niet noodzakelijk om te kunnen deelnemen aan BoslandTrail.
Voor aanpassingen van inschrijvingen (vergeten bestellen van T-shirt – enkel bij voorinschrijving – en/of maaltijd, overzetten van een inschrijving op een andere naam, enz. ) kan je zelf aan de slag. In je bevestigingsmail klik je daarvoor onderaan de mail op de link.
Programma

BoslandTrail 2021 zal bij het startmoment de nodige spreiding in tijd inbouwen. Je kiest deze editie naast een afstand ook een vertrektijd. Wij hopen hiermee de start voor éénieder vlot te laten verlopen en te anticiperen op mogelijks aanhoudende COVID-perikelen. Belangrijk is dat je deze gekozen vertrektijd aanhoudt.

Start van de BoslandTrail 100km: vrijdag 24 september 2021 tussen 19u00-21u30. Deelnemers kiezen bij hun inschrijving hun voorkeur van vertrektijd.
Start van de BoslandTrail 75km: vrijdag 24 september 2021 tussen 21u30-00u00. Deelnemers kiezen bij hun inschrijving hun voorkeur van vertrektijd.
Start van de BoslandTrail 50km: zaterdag 25 september 2021 tussen 07u00-10u00. Deelnemers kiezen bij hun inschrijving hun voorkeur van vertrektijd.
Lopers van BoslandTrail 50km, 75km en 100km starten op zaterdag 25 september om 06u30.
Start en aankomst

Locatie start- en aankomstweide: ‘Winnerfarm’, Winnerstraat/Diestersebaan, 3940 Hechtel-Eksel. Parkeren kan op de weide zolang er plaatsen vrij zijn. Wij voorzien komende editie ook randparkings die met shuttlebussen verbonden zijn met ‘Winnerfarm’.
Het startpakket met, oa het startnummer en trailkaart, wordt ter plaatse afgehaald de week voor de start. Zorg ervoor dat je verder op de hoogte blijft door middel van het lezen van onze nieuwsbrief. Wees op tijd!
De wandeltijd start pas als de deelnemer over de startmeet (scanning) stapt. Dit is verplicht, zoniet ben je niet officieel geregistreerd als deelnemer! Enkel zo kunnen wij tussentijden en eindtijd bezorgen.
Aankomst voor beide afstanden: zaterdag 25 september om 23u59.
Elke checkpoint heeft een eigen openings- en sluitingstijd die iedere deelnemer strikt moet respecteren.
Opgeven kan enkel bij de daarvoor aangegeven controleposten.
De organisatie voorziet in een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en is bijkomend niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.
Algemeen

Startnummer en controlechip moeten over de hele afstand van het parcours gedragen worden.
Het Verkeersreglement en Boswetboek zijn van toepassing. Auto’s zijn niet overal toegelaten. De organisatoren kunnen het aantal prioritaire parkeerplaatsen aan bepaalde checkpoints beperken. Gelieve het reglement en de aanwijzingen onderweg door de organisatoren te respecteren.
Op het hele parcours, met inbegrip van de checkpoints, is het verboden vuur te maken en te roken. Honden zijn evenmin toegelaten.
Respecteer het leefmilieu! Laat geen afval achter op en rond het parcours; wat wordt meegebracht moet ook meegenomen worden en in de vuilbakken op de checkpoints gegooid.
Zowel de deelnemers als de supporters zullen, enkele weken voor de wandeltocht, verwittigd worden met de verplichte en aanbevolen voorwerpen om mee te nemen op de tocht (eerste hulp, kledij, communicatie,….).
Gelieve de andere deelnemers te respecteren. Tragere trailers laten snellere voorbij gaan, vooral aan de start wanneer honderden mensen tegelijk vertrekken.
Deelnemers en andere aanwezigen geven BoslandTrail de toestemming om foto’s en video’s genomen in het kader van het evenement, te gebruiken voor haar interne en externe communicatie.

Gegevens

Datum:
25/09/2021
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.boslandtrail.be/

Locatie

Hechtel-Eksel
Winnerstraat 86
Hechtel-Eksel, Limburg 3940 België
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.