Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

trail: Bosland Trail 50, 75 en 100 km

24/09/2022 @ 06:30 - 17:00 UTC+0

Wandeltocht waar hardlopers welkom zijn. De routes lopen in het gebied ten Zuiden van Lommel, dichtbij de grens met Nederland. Over de editie van 2022 is buiten de datum en afstanden nog weinig bekend. Vorig jaar hadden de hardlopers een eigen startmoment op de zaterdag vroeg in de morgen, terwijl de wandelaars van de 75 en 100 km op vrijdagavond van start gingen. De inschrijving gaat 1 januari open.

Van de website:

De uitdaging
Omdat ‘trailing’ nog een relatief onbekende sport is, mikken we enerzijds op de echte geoefende trailers maar anderzijds kijken we zeker ook naar de recreatieve wandelaars. Trailrunners kunnen we omschrijven als mensen die gaan off-road hardlopen; door de natuur, over smalle paadjes, over steile hellingen en andere natuurlijke obstakels. Op zoek naar meer beleving in plaats van de massalopen over asfalt en continu de focus op snellere tijden. Dicht bij de natuur, om de rust te ervaren en te genieten van de omgeving. Trailrunnen is mountainbiken maar dan zonder fiets.

Na vier geweldige edities stoomt VZW BoslandTrail zich inmiddels weer klaar voor een onvergetelijke vijfde editie in 2022. We gaan op zoek naar nieuwe plekjes, nieuwe uitdagingen maar we vallen ook terug op de gekende ‘wauw’-momentjes. We gaan voor dezelfde uitgebreide bevoorrading, we nemen onze verantwoordelijkheid om onze afvalberg te verkleinen en proberen de unieke Limburgse gastvrijheid terug aan de dag te leggen. BoslandTrail brengt mens en natuur weer wat dichter bij mekaar in 2022.

Gegevens

Datum:
24/09/2022
Tijd:
06:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.boslandtrail.be/

Locatie

Hechtel-Eksel
Winnerstraat 86
Hechtel-Eksel, Limburg 3940 België
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.