Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

trail: Brekeld Runners trail 50 km

07/10/2023 @ 08:00 - 17:00 UTC+0

NB. De 50 km was in 2022 nieuw. In 2022 ging de 50 km niet door. Op de website staat geen informatie over de 50 km en ook geen link naar de inschrijving. Op Facebook stond wel informatie over de 50 km, zie het eerste tekstblok hieronder. Voor alle details kan je het best contact opnemen met de organisatie.

Hou je van een afwisselende trail met veel single tracks? Dan is de Brekeld Runners Trail zeker iets voor jou. Je kunt je op www.brekeldrunnerstrail.nl inschrijven voor 15, 20, 30 of 50km. De 50km wordt op gpx gelopen de overige afstanden kun je volgen door lintjes te volgen. Na afloop is er een hapje en een drankje voor iedereen en staat er ook nog eens een hottub klaar voor je.

Op 7 oktober 2023 is het weer zover: de derde editie van de Brekeld Runners Trail! Met drie verschillende afstanden en een meer dan gevarieerd parcours in de bossen van Rijssen. Onderweg hebben we veel moois voor je in petto: klimmetjes, vlakke paden en veel historie. Heide, weilanden, bos, zand en glooiende landschappen. En natuurlijk zorgen we voor uitstekende verzorging onderweg en na afloop. Je mag rekenen op onze vele vrijwilligers voor een helpende hand of bemoedigende woorden. Er zijn verkeersregelaars bij het oversteken van grote verharde wegen. En alle routes hebben een verzorgingspost die voorzien is van al het lekkers wat je bij een trail mag verwachten. De routes zijn 98% onverhard en bevatten – op een enkel gedeeld pad na – geen mountainbikeroutes meer.

Parkeren Parkeerplaats sportpark de Koerbelt.
Douchen na afloop mogelijk bij een naast gelegen voetbalvereniging.
Voorinschrijven via www.inschrijven.nl.
Professionele vrijwilligers.
Alle deelnemers ontvangen een mooie herinnering aan deze Brekeldrunners Trail
Uitstekende verzorgingspost(en) zoals je bij een trail mag verwachten

Gegevens

Datum:
07/10/2023
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.brekeldrunnerstrail.nl/

Locatie

Rijssen
Arend Baanstraat 105A
Rijssen, Overijssel 7461 DT Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.