Laden Evenementen

« Alle Evenementen

trail: Hivernal Trail 50 km

06/02/2022 @ 08:00 - 17:00 UTC+0

In het weekend van 5-6 februari 2022 worden een aantal afstanden gelopen. De trail van 50 km is de langste afstand. Het programma met starttijden zal te zijner tijd bekend worden. Zie de website van de organisatie. Je kan er een trailweekend van maken met een 11 km avondtrail op de zaterdag.

Geschiedenis
Hivernaltrail was in 2013 een van de 1e trails in de wintermaanden ( Hivernal is afgeleid van “Hiver” het franse woord voor winter).

We boden de trailers voor Nederland een uniek concept namelijk 100% sneeuwgarantie bij de start ( deze was namelijk in de hal van snowworld en meteen tegen de piste omhoog dus een ijskoude pittige opening gegarandeerd.

Wat schetste onze verbazing dat het tijdens het uitpijlen op de zaterdag echt begon te sneeuwen en we dus een prachtige wit parcours kregen.

Frappant detail was dat de temperatuur buiten kouder was dan in de skihal en dus werd de 1e editie een hele noemenswaardige editie voor de echte bikkels.

Met de trap op de Wilhelminaberg erbij na nog geen km gelopen te hebben en zondermeer pittige start.

Met een meer dan gevarieerd parcours met diverse ondergonden en steile technische stukken is de Hivernaltrail een niet meer weg te denken race op de kalender van veel trailers. Geen massa deelnemers, persoonlijke touch van de organisatie en mooi verzorgde omkleedfaciliteiten maken het een zeer gezellige wintertrail.

Gegevens

Datum:
06/02/2022
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://forasevents.nl/hivernaltrail-2/

Locatie

Landgraaf
Hoofdstraat 5-7
Landgraaf, Limburg 6372XC Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.