Laden Evenementen

« Alle Evenementen

trail: Leersumse Veld Marathon & Ultra trail 42 en 50+ km

05/03/2022 @ 10:00 - 17:00 UTC+0

LEERSUMSE VELD Marathon & Ultra TRAIL – Leersum

42km – 50km+
Met een start vanaf het prachtige Leersumse Veld ga je veel, heel veel afwisseling krijgen in single tracks, zandpaden en bospaden. Prachtige natuur in een uniek gebied op de Utrechtse Heuvelrug.

Marathon 42km

Het is een uitdagende route, die je niet snel zal tegenkomen bij een marathon. We hebben GEEN asfalt onderweg en de route gaat over de mooiste en moeilijkste paadjes door de natuur. Er zijn iedere 10km verzorgingsposten onderweg en de route wordt volledig op GPX gelopen. We zijn trots op deze marathon op de Utrechtse Heuvelrug.

Ultra Trail 50+km
Naast de marathon kun je ook een Ultra afstand van 50+ km lopen. De marathon route is uitgebreid met een lus van 8+ km, allemaal over natuurlijke paden met de nodige hoogtemeters. We gaan van Leersum richting Amerongen en zorgen dat je de mooiste paden en plekken zult ervaren. Deze route is gemaakt door (ultra)trail liefhebber, die zelf heel veel in dit prachtige gebied loopt. De route kan iets langer worden… want de route is al af, maar kan zomaar extra mooi worden uitgebreid. (Het blijft onder de 55km…. dat dan weer wel.)

Directe link: https://trail-events.com/nl-leersumse-veld-marathon-ultra-trail?count=1

Gegevens

Datum:
05/03/2022
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://trail-events.com/trailrunningevents&subcate_id=59&manufacturer_id=44

Locatie

Leersum
Scherpenzeelseweg 53
Leersum, Utrecht 3956 KD Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.