Laden Evenementen

« Alle Evenementen

trail: Voorne’s Duin Trail 43 km

05/12/2021 @ 09:00 - 16:30 UTC+0

DE INSCHRIJVING IS GEOPEND!

In de afgelopen weken zijn de vergunningen aangevraagd. Had je al ingeschreven voor de editie 2020? Deze inschrijving blijft van kracht.

Op zondag 5 december 2021 is het weer zover! De 8e editie van Voorne’s Duin Trail vindt, net als de voorgaande twee jaren, plaats vanaf de Brunotti Beachclub. De organisatie vindt natuurlijk wederom plaats onder de vertrouwde vlag van Stichting Voorne’s Duin Trail.

Aanvankelijk hadden we grote plannen voor een gewijzigde en uitgebreide versie van Voorne’s Duin Trail & Walk in 2020, maar het coronavirus gooide roet in het eten.

We verwachten geen grote veranderingen voor de editie van dit jaar en zijn blij dat we dit prachtige evenement weer mogen organiseren.

Wij zijn ervan overtuigd dat je net zo zult genieten van de vaste ingrediĆ«nten van Voorne’s Duin Trail & Walk als bij alle vorige edities het geval was.

Net als voorheen bieden wij jullie een prachtige trail over het strand en door het duingebied van Oostvoorne en Rockanje, met dit jaar weer 3 afstanden van circa

15 km
28 km
43 km
Alle routes zijn afwisselend, zwaar en uitdagend! Houd rekening met natte voeten en veel mul zand. Wil je vast weten hoe de start -en finishlocatie eruit ziet? Neem een kijkje op brunottibeachclub.com Dit jaar is er wederom een Voorne’s Duin Walk, hierover meer op de pagina “Voorne’s Duin Walk”.

De 43 km is uniek! Niet alleen loop je om het Breede Water, je komt ook in het afwisselende gebied van Quackjeswater en het Quackgors richting Hellevoetsluis. Dit ‘verste’ puntje van het parcours is behoorlijk pittig door de route door de hoge zandduinen.

Gegevens

Datum:
05/12/2021
Tijd:
09:00 - 16:30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.voornesduintrail.nl/

Locatie

Oostvoorne
Noordoever Oostvoornse Meer 3
Oostvoorne, Zuid-Holland 3233NC Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.