Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

trailmarathon: Boekt loopt trailrun

18/05/2024 @ 11:00 - 17:00 UTC+0

Trail run
Trail lopen is hip en fun! Op Boekt loopt is dat mogelijk op een waanzinnig tof parcours dat deels loopt over kasteeldomeinen die op andere momenten ontoegankelijk zijn voor het publiek. We zijn één van de weinige wedstrijden in Vlaanderen die het kwaliteitslabel van betrail hebben gekregen dankzij het bewust kiezen voor kleine paadjes over een bijna volledig onverhard parcours.

Wil je een eerste ervaring met trail lopen? Dan voorzien we voor jullie een start to trail! Ga op den dool voor 13 km over ongekende paden en met enkele leuke hellingen. Het parcours loopt door de natuurgebieden van de kluis en de galgenberg en het domein van Terleamen. In totaal overwin je op dit parcours 120 hoogtemeters.

Wil je eens iets zot en uniek doen? Schrijf je dan in voor onze starbalm 1/2-marathon of straffer nog.. volledige Ren Sport marathon op een echt trail parcours! De marathon en halve marathon starten samen en lopen over hetzelfde uitdagende parcours met tal van pittige kuitenbijters die goed zijn voor in totaal 250 hoogtemeters (Marathon 500 d+). De marathon doet 2x dezelfde lus. Op het parcours zijn twee bevoorradingen voorzien en een derde bevoorrading aan de finish. De marathon heeft dus in totaal 6 bevoorradingen.

De trail wedstrijden maken geen deel uit van de Educare Victors Cup.

Starturen:
11u00 – Starbalm 1/2 marathon
11u00 – Ren sport marathon
11u45 – Op den dool start to trail 13 km

Let op: de maximale tijd op de marathon is 6u00! De cut-off time aan het start van de lus is 2u45. Passeer je later? Dan word je uit wedstrijd genomen en ingedeeld in het klassement van de halve marathon.

In de week voor de wedstrijd ontvang je via e-mail een briefing, neem deze zeker even door voor je naar de Boekt afzakt!

Gegevens

Datum:
18/05/2024
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.boektloopt.com/

Locatie

Boekt
Boekt, Limburg 3550 België + Google Maps

Reacties zijn gesloten.