Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

trailmarathon: Perenboomse Krekentrail Moerbeke

01/10/2023 @ 10:00 - 16:00 UTC+0

Een trail in het grensgebied van België en Zeeuws Vlaanderen. Voor 2023 is januari 2023 alleen nog de datum bekend. In 2022 was er een marathontrail als langste afstand.

Informatie editie 2022:

Beste sportieveling

Voor de 7de keer organiseert vzw Joggingclub Moerbeke in samenwerking met het feestcomité Pereboom een trail. Deze gaat door op zondag 2 oktober 2022 vanaf 10h. Inschrijvingen gaan open vanaf einde mei 2022 !

Onze club heeft een handvol routes uitgestippeld die garant staan voor een rijke loopervaring!

De trajecten slingeren zich op het grensgebied België-Nederland en dit ten noorden van de E34. Het wordt een intense ervaring.

Hieronder kun je alle gedetailleerde informatie vinden rond het wedstrijdverloop, de trajecten en ook hoe in te schrijven. Daarnaast ook een aantal foto’s en filmpjes.

Loopafstanden, trajecten en gpx

Er is keuze tussen 2 trailwedstrijden en 3 natuurlopen over meestal onverharde paden. Om te lopen door de natuurgebieden in beheer van het Nederlands Staatsbosheer werd specifieke toestemming gevraagd en gekregen mits het respecteren van het deelnamereglement.

Op de website kun je heel wat sfeerfoto’s en ook een presentatie van de 12 natuurstroken terugvinden. Bij iedere route (uitgezonderd jeugdlopen) kun je ook een link naar het traject op http://routeyou.com terugvinden. Daar kun je inzoomen en de kaarten ook topografisch of via satelliet bekijken. Je kan die routes ook via gpx downloaden.

‘Marathon-route’: een volwaardige trail van circa 42.2 km op 85% onverharde wegen. De onverharde paden gaan door prachtige bossen, langs sprookjesachtige kreken en over dijken met eindeloze vergezichten. Een groot deel van het parcours situeert zich in de Nederlandse Koewacht. Daarbij wordt de onverharde lus van de Spaanse Linie-route, startend aan de splitsing met de 22 km, tweemaal gelopen.

Gegevens

Datum:
01/10/2023
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Website:
https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/home?authuser=0

Locatie

Moerbeke-Waas
Moerbeke-Waas, Oost-Vlaanderen 9180 België + Google Maps

Reacties zijn gesloten.