Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

trailweekend: Scott XTrails Houffalize 3 onderdelen/76 km

22/01/2022 @ 08:00 - 23/01/2022 @ 17:00 UTC+0

Officiële webpagina van de Scott Xtrails Houffalize

De Scott Xtrails Houffalize is toe aan de 9de editie! De start en aankomst is in het hartje van Houffalize aan hotel Vayamundo Ol Fosse d’Outh op 22&23/01/2022.

Er is een sprinttrail, een (semi) nachttrail en een gewone trail, allemaal in hetzelfde weekend. Via de SCOTT XTRAILS loop je ze allemaal met hetzelfde startnummer.

Zaterdagvoormiddag : Kamikaze Trail

Zaterdagnamiddag | avond : 20km Semi Night Trail des Coccinelles of 10km night Trail des Coccinelles.

Zondag : de Houffa Trail (10/16/23/53km).

Zaterdagnamiddag : Kids Trail | Gratis inschrijven tem 10 jaar doe je ter plaatse.

Opgelet – Je kan de afstanden à la carte samenstellen afhankelijk van jouw niveau en conditie. Voor slechts 1 combinatie wordt er een klassement opgemaakt en is er een podium : dat is de competitie afstand : 3km kamikaze / 20km coccinelles en 53km Houffa Trail

INSCHRIJVINGSTARIEVEN
Inschrijven kan enkel online en het tarief start bij 70 euro. De eerste 50 ingeschrevenen genieten van een early bird korting van 10 euro. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registeren voor 12 januari krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van €1,00 +2,5% ex BTW

GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE
Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

COVID SAFE TICKET PLUS
Het Covid Safe Ticket Plus is momenteel verplicht voor dit evenement. Dit betekent dat het Covid Safe ticket vereist is en dat er een mondmaskerplicht geldt bij het betreden van de zone waar je ticket gecontroleerd wordt.
Je Covid Safe Ticket is hetzelfde als je Digital Covid Certificate. Het is een geldige QR-code in de CovidSafeBE-app die aantoont dat je ofwel minstens twee weken voor het evenement al volledig bent gevaccineerd, of in het bezit bent van een herstelcertificaat, of een recente negatieve PCR-test hebt afgelegd, of een recente negatieve antigeentest (geen zelftest!) hebt afgelegd + het dragen van een mondmasker.

GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN
Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.

ORGANISATIE
Dit event wordt georganiseerd door Sportevents, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en walking en vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.

Gegevens

Begin:
22/01/2022 @ 08:00
Einde:
23/01/2022 @ 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.passionforsports.eu/nl-scottxtrailshouffalize?count=1

Locatie

Houffalize
Ol foss d'Outh 1
Houffalize, Luxemburg 6660 België
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.