Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

marathon: De Ronde Venen Marathon

19/11/2023 @ 10:00 - 15:30 UTC+0

Een leuke landschapsmarathon in 1 grote ronde met start en finish in Abcoude. Een deel van het parcours is onverhard wat Roy Werner er niet van weerhield om daar in 2021 een tijd van 2.30 te lopen. De tijdslmiet is 5.30 uur.

Van de website:

Inschrijving 6e editie geopend!
Sinds zaterdag 25 maart jl. is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon. Het startsein werd gegeven in de inmiddels bij hardlopers beroemde koeienstal aan de Tienboerenweg in Mijdrecht. Boer Van Bemmel ontving de bestuursleden, rayonhoofden en sponsoren onder het toeziend oog van tientallen koeien.

Ook tijdens de 6e editie leggen de deelnemers van de Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon en de KernGezond Duo-Marathon het mooie parkoers door alle 8 dorpen van De Ronde Venen af. De start en finish zijn wederom in het historische centrum van Abcoude. Ook de passage door de koeientunnel, -stal en over het Botsholpad zijn weer onderdeel van het parkoers. De passage door de kas bleek helaas te arbeidsintensief om weer op te nemen. We gaan daarmee terug naar het parkoers van de eerste 4 edities met een extra lange route langs de Kromme Mijdrecht.

Het is ons gelukt om de inschrijfprijzen gelijk te houden ten opzichte van 2022! Wij willen de lopers een kwalitatief goed loopevenement bieden. Wij denken dat dat kan tegen dezelfde inschrijfprijzen.

We hopen iedereen weer te begroeten op zondag 19 november 2023!

Gegevens

Datum:
19/11/2023
Tijd:
10:00 - 15:30
Evenement Categorie├źn:
,
Website:
https://derondevenenmarathon.nl/nieuws/

Locatie

Abcoude
Raadhuisplein
Abcoude, Utrecht 1391CV Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.