Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

marathon: Paterswoldsemeer Marathon MD Lopers

19/11/2023 @ 09:00 - 15:00 UTC+0

De datum en globale route van deze marathon zijn bekend. Details zullen later worden ingevuld. Zoals de startplek en route.

Info van de eerdere website:
Wij zijn een groep marathonlopers uit het mooie Drenthe die het streven hebben om eens per maand een marathon uit te zetten. Voornamelijk voor de marathon verzamelaars onder ons maar wil je minder kilometers lopen of ben je in training voor een “grote” marathon dan ben je bij ons natuurlijk ook van harte welkom! Wij zetten kleinschalig marathons uit in ons Mooie Drenthe. Vandaar de naam MDlopers. Maar een uitstapje naar een naburige provincie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

De marathons zullen allen zelfvoorzienend zijn, de deelnemer dient zelf zijn eigen verzorging mee te brengen. Deze marathons worden uitgezet over meerdere, veelal de zelfde, rondes en over een parcours variërend tussen 5 en 10 km. Ze zullen zo uitgestippeld worden dat er telkens weer over een parkeer/verzorgings plaats gelopen word waar men dan de eigen meegebrachte verzorging kan nuttigen.

Let op, wij zijn geen organisatie en zijn op geen enkele manier aansprakelijk. We zetten alleen de route’s uit. Deelnemers doen geheel vrijblijvend en op risico mee!

Gegevens

Datum:
19/11/2023
Tijd:
09:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Website:
https://mdlopers.nl/loopkalender/

Locatie

Paterswolde
Paterswolde, Drenthe Nederland + Google Maps

Reacties zijn gesloten.