Laden Evenementen

« Alle Evenementen

marathon: Marathon Zeeuws-Vlaanderen

20/04/2024 @ 11:00 - 16:30 UTC+0

Grensverleggend – Uitdagend – Afwisselend
De 14e editie van de Logus – De Hoop Marathon Zeeuws-Vlaanderen komt eraan! Het marathonweekend is op 20 & 21 april 2024.

We lopen deze editie van Hulst naar Terneuzen, startend op de bourgondische markt in Hulst, de eerste paar kilometers over de historische stadswallen van deze oude vestingstad en daarna dwars door de Clingse en Steense bossen. Een unieke natuurmarathon op de grens van Zeeland en Vlaanderen, door kleine dorpjes en buurtschappen, op onverharde wegen door en langs natuurgebieden. Langs de Westerschelde met zijn prachtige vergezichten om uiteindelijk te finishen op de Markt in de Havenstad Terneuzen.

Of je nu op zaterdag 20 april 2024 de hele marathon of de estafette marathon hardloopt of meedoet aan een van de stadslopen en/of op zondag 21 april 2024 deelneemt aan de wandelmarathon; vele supporters en toeschouwers staan je op te wachten om je aan te moedigen!

De organisatie en de vele enthousiaste vrijwilligers kijken uit naar jullie deelname!

De inschrijvingen gaan per 1 november 2023 om 0:00 uur van start!

Deze wedstrijd maakt deel uit van de Marathon- en Ultracup. Meer info over dit uniek regelmatigheidscriterium vind je op https://www.bloggen.be/marathon_en_ultracup/

Volg onze FaceBook en/of Instagram pagina voor verdere informatie. Ook sturen we regelmatig een nieuwsbrief.

Gegevens

Datum:
20/04/2024
Tijd:
11:00 - 16:30
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://marathonzvl.nl/

Locatie

Hulst
Hulst, Zeeland Nederland + Google Maps

Reacties zijn gesloten.