Inschrijvers bij de Zes Uur van de Haarlemmermeer

Bij de bekende zes uursloop op het snelle parcours op het expo-terrein van Vijfhuizen bij Hoofddorp krijgen oudere lopers meer kans op een hoge klassering: het klassement voor de prijsuitreiking gaat namelijk conform de Cup-puntentelling

We hebben afgelopen week de puntjes op de i gezet voor de komende zes uur van de Haarlemmermeer op zondag 25 juni. We zitten qua inschrijving nu op ruim 20 solisten (zie hieronder) en 7 teams. Het parcours is iets aangepast (niet onder het dak door) in verband met de plaatsing van een AZC. Hierdoor is de ronde 2.400 meter geworden.
Verder ons belangrijkste nieuws: we zullen het klassement voor de prijsuitreiking hanteren conform de puntentelling zoals die bij het cup-klassement geldt. Dus de afstand wordt omgezet naar de punten ten behoeve van de volgorde in de einduitslag. Met de toevoegingen dat onze formule de individuele geboortejaren hanteert in plaats van de categoriën. Uiteraard krijgt eenieder wel gewoon de afstand achter haar/zijn naam die zij/hij verdient.

Voor voorinschrijving en andere gegevens: zie http://www.avhaarlemmermeer.nl/
{i}PS op de kalender van Ultraned staan nog de gegevens van 2015{ei}

Vriendelijke groet,
Ton Aker
(agj.aker <> gmail.com)
0031 (0)6 – 52 737 365

Inschrijfstand 16 juni Fit4Run Zes uur van de Haarlemmermeer 25-6-2016

Paul Koks
Teun Boogaard
Jan Spitael
Ineke Scheffer
Jurriaan Rot
Chris Dhooge
Rui Cabral
René Schoen
Gert Mertens
Ron Hageman
Bob Bock
Martin Kannegieter
Tom van der Veldt
Patrick Vandebeek
Norbert Madry
Olivier Verhaege
Jeroen van Els
Lien Wauters
Warren Dix
Irma Oosterman
Bob Tensen
Harry Jansen