10e Leo Van Tichelen Memorial op 7 november

Organisator Ronny Jansen: “Dit jaar willen we er een echte ultraloop aan toevoegen: een looprondje van +/- 46 km. Als bevoorrading streekproducten: Tornado-koekjes, tieter-gebakjes en uiteraard, maar dan wel helemaal op het laatst, Trappist van Westmalle!

Mijn naam is Ronald Jansen, dorpsgenoot van Wijlen Leo Van Tichelen (‘Mister Spartathlon’ met zijn 9 finishes). Sedert Leo zijn overlijden organiseren wij ‘Spartathlonvrienden’ van Westmalle een herdenkingsloop. Wij passeren dan kort even langs zijn graf. In het café waar de inschrijvingen worden gedaan, worden er op een scherm filmpjes afgespeeld waar Leo dan in full action te zien is.
Omdat het dit jaar de tiende editie is en we er toch iets speciaals van wilden maken, wil ik u bij deze vragen of onze Memorial Van Tichelen ook op jullie site mocht vermeld worden. Hoe we het ook bekijken via jullie gaan we toch de meeste ultralopers in de lage landen kunnen bereiken.
Dit jaar willen we buiten de 8 km (wandelen), de 10km (lopen) en de 25km (lopen) er een extra en dan eigenlijk echte ultraloop aan toevoegen. Dit is een looprondje van +/- 46 km onder mijn begeleiding en als bevoorrading voorzien we streekproducten: Tornado-koekjes, tieter-gebakjes en uiteraard, maar dan wel helemaal op het laatst Trappist van Westmalle … 😉

Het evenement zal doorgaan op 07/11/2015, de locatie van vertrek en aankomst is Café Sportlokaal Antwerpsesteenweg 248 te 2390 Westmalle, zie http://www.sportlokaalwestmalle.be
De 46 km vertrekt er om 11h30 stipt, de 25 km vertrekt er om 13u30 stipt, de 10 km vertrekt er om 15u stipt en de wandeling vertrekt er om 14u15 stipt.
Deelname is gratis. Achteraf kan er vooral dan voor de ultralopers gezellig nagekeuveld worden en bij de aankomst is er ook voor iedereen soep voorzien. Er zal wel een tombola zijn om uit de kosten te komen. Er zijn 25 vrijwilligers die dag om alles in goede banen te leiden.

Mensen die mee willen doen wordt gevraagd een mailtje te sturen naar: ronaldjansen@msn.com zodat er een goed beeld is van wat er nodig is voor de bevoorrading.

Met vriendelijke groet
Ronald (Ronny) Jansen

Noot van de redactie:
https://www.ultraned.org/n_item/f3162.php
https://www.ultraned.org/n_item/f3165.php
https://www.ultraned.org/n_item/f3825.php