Pinksteren 2016, de laatste Hardloop4daagse!

De 100 km en de 60 km in Apeldoorn verdeeld over vrijdag 13 t/m maandag 16 mei worden voor het laatst georganiseerd

Runnersworld Apeldoorn Hardloop4daagse 2016 wordt de laatste hardloop4daagse. Ja, je leest het goed. Deze 15e editie van de hardloop4daagse zal de laatste editie worden. Vele jaren is het gelukt om samen met ongeveer 130 vrijwilligers elk jaar weer een uniek 4-daags hardloopevenement in Nederland te realiseren.
Vrijwilligers die vrijwel allemaal uit de gelederen van AV Veluwe komen. Wij deden en doen dit graag en met veel plezier. Het is telkens weer een genoegen de atleten 4 dagen te zien zwoegen en daarna, wanneer ze na 60 of 100 km moe en vaak uitgeput over de laatste finish gaan, hun smile en “dankjewel” te mogen ontvangen. En toch houdt het een keertje op.
Daarom geven wij er nog een keer een daverende klap op en dan is het mooi geweest. Hebben wij weer tijd om met Pinksteren zelf te gaan lopen. Dit is dus de laatste kans om deel te nemen aan dit unieke evenement.

Schrijf je in op de 60 km of 100 km of schrijf in met een estafetteteam:
http://hardloop4daagse.nl/inschrijven.html

Met sportieve groeten,
Dik Musch, voorzitter Runnersworld Apeldoorn Hardloop4daagse
(dik.musch <> gmail.com)
http://www.hardloop4daagse.nl

{i}Noot van de redactie: strikt genomen valt de Hardloopvierdaagse niet onder de ultralopen of marathons (en staat daarom ook niet vermeld in de Ultraned-kalender), maar het is natuurlijk wel een evenement met een unieke sfeer in een hele mooie omgeving om eens een meerdaagse uit te proberen. En in de uitslagenlijsten (http://hardloop4daagse.nl/algemeen/uitslagen.html) zitten heel veel bekende namen uit de ultrawereld 😉

PS AV Veluwe was ook de vereniging achter de roemruchte 24-uur loop Apeldoorn, 1978-2007, met in de negentiger jaren de Croon Dutch Ultra Cup, een klassement samen met de RUN Winschoten.{ei}