Categorieën
nieuws

Sharprunning Events last haar wedstrijden in 2021 af

Alle wedstrijden van Sharprunning Events in 2021 zijn afgelast.

Sharprunning Events organiseert jaarlijks meerdere wedstrijden in België. Meest kleinschalige marathons en ultralopen die met veel liefde en toewijding worden gerealiseerd. Net als andere loopwedstrijd-organisaties heeft Sharprunning Events te maken met Covid 19 en de stroom aan maatregelen die de Belgische overheid voor loopwedstrijden in petto heeft. Er mag inmiddels weer gesport worden, maar het lukt de Europese overheden ook na anderhalf jaar Covid-19 nog lang niet altijd om de regels voor iedereen begrijpelijk te maken.  De voortdurend veranderende regels zorgen ervoor dat veel potentiële deelnemers zich niet of pas heel laat inschrijven voor een wedstrijd.

Sharprunning Events organiseert op 29 augustus de Klavertje Vier Marathon- en Ultraloop. Op dit moment zijn daar 7 inschrijvingen voor binnen. Te weinig om de wedstrijd te kunnen organiseren. De ingeschreven deelnemers zijn per mail ingelicht en krijgen het door hen betaalde inschrijfgeld terug van de organisatie. De andere 2 evenementen in 2021 worden ook afgelast. Op 11 november zou de Pastoar Munte marathon worden georganiseerd en op 26 december de Kerstmarathon.

Sharprunning Events plant voorlopig nog even geen wedstrijden voor 2022. Laten we met z’n allen hopen dat er in 2022 weer (bijna) alles mogelijk is.

Henri Thunnissen