Categorieën
nieuws

Zes uur van de Haarlemmermeer op zaterdag 24 juni 2023

Op zaterdag 24 juni zal de 22ste editie van de 6 uur van de Haarlemmermeer worden gelopen. Locatie is de Atletiekvereniging van de Haarlemmermeer (AVH) aan het Arnolduspark in Hoofddorp, op hetzelfde parcours van de afgelopen jaren. Zoals vanouds met diverse afstandswedstrijden (team, solo, duo, trio, kwartet) in verschillende categorieën. Er is dit jaar een nieuw registratie-systeem met tags welke opgespeld kunnen worden.

Op aangeven van de vorig jaar gehouden enquête stappen we over naar een uitslag en prijsuitreiking op basis van behaalde absolute afstand. Op de websites wordt dit mede omgerekend en aangegeven naar “handicap”, waarbij de behaalde prestatie verdisconteerd wordt naar leeftijd en geslacht, zodat de behaalde punten voor o.a. het marathon- en ultracupklassement ingevuld kunnen worden. Verder komen er bonussen voor behaalde evenementrecords en nationale records in de diverse leeftijdscategoriën, om het nóg interessanter te maken voor te stellen doelen!

Door alle alom optredende inflatie en prijsstijgingen, zijn de tarieven voor deelname aan de 6 uur van de Haarlemmermeer voor het eerst sinds vele jaren met enige euro’s verhoogd.

De inschrijving wordt binnenkort geopend op www.avhaarlemmermeer.nl/6uur

Ton Aker, namens de organisatie