Videoband Texel ?

Martien Baars, de ‘regelneef’ van de ultralopen op Texel maakt ons vast lekker met de vooraankondiging van een heuse video-historiek

Videoband over ultralopen op Texel ?
De Texelaars konden afgelopen zondag al nagenieten van beelden van De Zestig van Texel, omdat TV Texel een compilatie van zo’n 10 minuten in haar uitzending (een tweewekelijks journaal van een klein uur) had verwerkt.

Naast wat algemene opnames en de finishbeelden van de winnaars Jan Vandendriessche en Guus Smit, ging in die montage de aandacht vooral naar de drie Texelse deelnemers aan de 60 km.

De organisatie is aan het bekijken of er voldoende beelden geschoten zijn om daarnaast ook een nog wat algemenere montage te laten maken, en zo ja, mits zo’n tweede montage bovendien financieel haalbaar is, om dan in het uitslagenblad de mogelijkheid te annonceren voor het bestellen van een videoband met a) de compilatie van 1997 zoals die o.a. in de collegezaal op 5/4 vertoond is, b) een kort interview met Albert Hoven en mijzelf waarin de historie en de opzet van de loop besproken worden (een voorbeschouwing verlucht met beelden van 1997 die door TV Texel op 4/4 uitgezonden werd) en c) de beelden van 1999.

Als dit doorgaat zal ik het natuurlijk melden op UltraNed.

Martien Baars