Lijn in waterloop kan ook solo.

Op zondag 22 mei 2005 zal wederom de ‘LIJN IN WATER’ loop plaatsvinden. Ook sololopers zijn welkom, maar dienen onderweg wel “self supporting” te zijn.

Lopers voor water,
Op zondag 22 mei 2005 zal wederom de ‘LIJN IN WATER’ loop plaatsvinden. Dit is een estafettewedstrijd van 60 kilometer voor lopers en fietsers, waarbij telkens een iemand loopt en de rest van het team meefietst. De loop is ook geschikt voor minder geoefende lopers, doordat de teams zelf mogen weten wanneer en hoe vaak wordt gewisseld. De ‘LIJN IN WATER’ loop is een sponsorloop voor de stichting ‘Aqua for All’. ‘Aqua for All’ zet zich in voor verbetering van drinkwater- en sanitaire voorzieningen voor de allerarmsten in de wereld. Wij hopen dat uw werkgever of kennissenkring uw deelname wil belonen met een sponsorbedrag. Na afloop van de loop wordt het bijeengebrachte sponsorbedrag bekend gemaakt. De ‘LIJN IN WATER’ loop zal het bedrag afronden naar het eerste veelvoud van 500 Euro boven het ingezamelde bedrag.
Doe mee met een team van maximaal 8 lopers (waarvan maximaal 6 mannen) en steun ‘Aqua for All’.
Op onze website vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven:
http://www.hkv.nl/lijninwaterloop

Stuur uw reactie of inschrijving naar: lijninwaterloop@hkv.nl.
De ‘LIJN IN WATER’ loop wordt georganiseerd door de Lelystadse Atletiek Vereniging Spirit in samenwerking met adviesbureau HKV LIJN IN WATER.

Met vriendelijke groet namens de organisatie,
Durk Klopstra
Lijn in water loop