Lustrum 100 km in vier Pinksterdagen

Voor de 5e maal vindt de Hardloop4daagse plaats in Apeldoorn, met 100 km over 6 etappes van 2 t/m 5 juni

{b}DE PROFICT HARDLOOP4DAAGSE{eb}

Van 2 t/m 5 juni (het pinksterweekend) organiseert AV Veluwe alweer voor de 5e maal de Profict Hardloop4daagse.

Dit unieke evenement zal bij menig loper, die in een eerdere editie heeft deel genomen goede herinneringen oproepen.
Neem bijvoorbeeld Arend Rademaker, winnaar van de 100 km van de eerste twee edities. Hij schreef over dit evenement het volgende. “De eerste 100 km die ik mee heb gedaan vond ik een bijzonder spannende ervaring. Ik wist totaal niet wat mij te wachten stond, vier dagen achter elkaar hardlopen in wedstrijd verband. Gewoon maar starten en er zelf achter komen. Ik moet zeggen dat je zowel lichamelijk als mentaal flink op de proef wordt gesteld. Maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt door de weergaloze omgeving. Je doorkruist bossen, loopt over heidevelden, die doen je vergeten dat je ook nog aan een wedstrijd mee doet. Een wedstrijd die professioneel en voor elke deelnemer perfect georganiseerd is. Kortom een aanrader voor de loper, die wil genieten van de prachtige omgeving en zichzelf op de proef wil stellen.”

Wat zijn volgens de organisatie nu de punten die dit evenement zo uniek maken?
1) Op de eerste plaats komen natuurlijk de prachtige parkoersen. Elke etappe bestaat uit één ronde en voert over fietspaden en goed begaanbare boswegen door de prachtige bos – en heidegebieden rond Apeldoorn. Verder start elke etappe op een andere plaats zodat men nagenoeg nooit gedurende deze vier dagen twee keer over dezelfde weg loopt. De parkoersen zijn verder allen officieel gemeten en om zeker te zijn van een correcte tijdregistratie wordt er natuurlijk gelopen met de Champion Chip.

2) Uniek is ook de tijdloop. Deze is vergelijkbaar met de tijdrit welke wij uit de Tour de France kennen.

3) Verder zorgt de speciaal voor dit evenement ingerichte camping rond de atletiekbaan van AV ’34 in het Orderbos, waar de deelnemers gratis kunnen kamperen, natuurlijk voor de speciale vierdaagse sfeer. Hier kunnen de atleten b.v. in de kantine onder het genot van een kopje koffie onderling hun ervaringen uitwisselen en dagelijks de klassementen bekijken welke na elke etappe worden verstrekt. Verder wordt er nog een pasta avond georganiseerd waar de deelnemers ook weer gratis aan deel kunnen nemen.

4) Tot slot moet niet het ploegenklassement vergeten worden. Hiervoor kan een atletiekvereniging, bedrijf of vriendengroep zich met minimaal drie tot maximaal vijf personen inschrijven. Voor het klassement gelden alleen de eerst drie finishers. NB: Personen welke zich inschrijven voor het ploegenklassement, doen automatisch ook mee aan het individuele klassement.

Nu enige gegevens welke belangrijk zijn voor geïnteresseerden. Ingeschreven kan er worden voor de 60 km (verdeeld over 4 etappes) en de 100 km (verdeeld over 6 etappes). Het programma ziet er als volgt uit.
{fixed}
Datum Tijd 100 km 60 km
Vrijdag 2 juni 19.30 16,4 km 16,4 km
Zaterdag 3 juni 11.00 20,4 km nvt
Zaterdag 3 juni 19.00 14,7 km 14,7 km
Zondag 4 juni 10.00 8,7 km 8,7 km
Zondag 4 juni 17.00 18,8 km nvt
Maandag 5 juni 11.00 21,2 km 21,2 km
Totaal 100,2 km 61,0 km{efixed}

Wat zijn de kosten voor deelname aan dit evenement?
Deelname met eigen Chip 35,00 euro
Deelname met koop Chip 63,00 euro (28,00 euro voor Chip)
Deelname met huur Chip 38,00 euro
Na inschrijving is alleen mogelijk met huur chip Kosten: 80,00 euro

Je kan ook een losse etappe lopen. Inschrijving per etappe is alleen mogelijk op de dag zelf vanaf 1,5 uur voor de start van de wedstrijd. Kosten: 3,50 euro per etappe.

De sluitingsdatum van de voorinschrijving is zondag 21 mei 2006 of eerder indien de limiet van 400 personen is bereikt. Na inschrijven kan alleen de eerste etappedag tussen 14:00 uur en 17.00 uur

Voor nadere informatie en inschrijving, verwijzen wij u naar onze website
http://www.hardloop4daagse.nl
Mocht je vragen of opmerkingen hebben, bel of mail gerust met Eddy Gerritsen
Telefoon: (055) 542 4233, E mail: info provider hardloop4daagse.nl