Bulletin board Stein

The kick off for a first try of messages on the bulletin board.
Hier dan de aftrap van het prikbord experiment, waar lopers hun berichten op hebben geplaatst.

Stein again, super genial, formidable, one of the highlights in the running year.
to meet runners , friends, from other countries, other languages, other cultures,
to exchange sports and other infos, to laugh and chat together, to influence ?
the weather for tomorrow (will it be sunny and warm?!!) and spring around.
hartelijke & sportieve groetjes, Sabina Parker (Trier, Germany)

– – – – – – – – – – – –

Wij ( Ronald de Jong coach en Veron Lust ) gaan morgen er tegenaan, 6 uur hardlopen. Wij wensen onze medelopers ( sters ) en toeschouwers een leuke dag. Onze gezegde luid aan hardlopen heeft men niets, men moet op tijd vertrekken.

– – – – – – – – – – – –

De groetjes van Rik Tijskens uit Zolder, organisator van de 50 kilometer van Zolder op het befaamde autocircuit Zolder. Ik zal morgen deelnemen aan de zes uur van Stein. Stein en Zolder zijn in vriendschap verbonden via de Limburg Trofee. Ik hoop terug mijn debuut op de ultraloop te starten voor de komende tien jaar (na twee magere jaren). Hopelijk zien we elkaar nog vaak terug. Tot weerziens in ieder geval bij de volgende organisatie van de 50 km van Zolder in 2002; hopelijk met meer dan 200 deelnemers aan de start.. Rik Tijskens (Zolder, België)

– – – – – – – – – – – –

Aan alle web-surfers vanuit het Socio-centrum in Stein,

Als de weergoden mee willen werken – en dat doen ze vast wel – wordt het morgen weer een mooie dag voor de internationaal bekende zes-uurs-loop. Dus ben ik enthousiast met de trein vanuit Gouda naar Stein getogen.

Ik was nog net op tijd aanwezig in dit gebouw om nog het laatste restje van de pasta-party mee te pakken. Dit ondanks verwoede pogingen van de Nederlandse Spoorwegen om dit te voorkomen. De Intercity van Utrecht naar Eindhoven kwan 8 minuten te laat aan, waardoor de aansluiting naar Sittard werd gemist. Een half uur te laat in Sittard dus, en tja.. daar vertrekt de stoptrein naar Stein slechts om het uur. Maar, niet te negatief, het gaat niet altijd mis bij de NS, nagenoeg hetzelfde ritje – naar Maastricht vise versa – ging drie dagen eerder vlekkeloos.

De spieren voelen goed, de moraal is prima, wat kan er nog mis gaan? Morgen weten we meer.

Kees Albers

– – – – – – – – – – – –

Beste lezers,

We staan aan de vooravond van de Meulenberg 6-uursloop van Stein. Sinds Marc van der Linden hier op een fenomenale wijze het wereldrecord vestigede mag en kan deze loop niet meer van de ultra-loop-kalender verdwijnen. Het is niet meer dan logisch dat het deelnemersaantal in de afgelopen jaren is blijven stijgen. Niet alleen is de kwaliteit steeds hoger geworden. Da 6-uursloop in Stein heeft naar mijn mening bijgedragen aan het bekend maken van deze sport onder een bredere laag atleten. En dan gaan we morgen met 285 dapperen van start. Ik verheug mij daar oprecht op. Ik heb grote bewondering voor atleten die deze uitdaging met hun lichaam willen en durven aangaan. Als speaker zal ik er alles aan doen (zover mijn stem toelaat) om er voor de deelnemers een aangename en uitdagende wedstrijd van te maken. Heel veel succes allemaal!
Nog even en compliment voor opperhoofd van de organisatie Han Frenken. Ongelooflijk waar de man de energie vandaan haalt om naast een gezin, een drukke baan en een eigen ‘loopleven’ om een dergelijk evenement te organiseren en uit te breiden. Han, ga zo door!!
Tenslotte een opmerking voor mijn clubgenoten John Borjans, Ger Bodelier en Jos Krist van atletiekvereniging STB Landgraaf. Zij debuteren op deze afstand. Ik wens hen in het bijzonder zeer veel succes en loopplezier toe.
Wim van der Linden.