En toen werd ik 40 …

Het boek van Lucien Taelman is nu ook makkelijk te bestellen voor Nederlanders.

Begin 1997 Kwam Lucien Taelman met een boek getiteld “En toen werd ik 40 …”. Lucien werd in 1998 Europees kampioen 24 uur. In zijn boek geeft hij aandacht de meerdaagse loop de “Tasmania 1994” waaraan hij zelf deel nam, en na goed 650 km met nog enkele kilometers te gaan moest opgeven. Het boek geeft goed weer wat er in het hoofd rond gaat bij een dergelijke atleet. Omdat hij dit ook als uitgangspunt van zijn boek heeft genomen, geeft hij aan het eind van zijn boek ook talrijke persoonlijke details prijs. Hierdoor ontstaan een nog beter totaalbeeld.

In zijn boek komen we ook zaken tegen als training, prognoses voor de ultramarathon, Belgische en wereldranglijst etcetera.

Het boek is in eigen beheer uitgegeven en te bestellen bij:

Lucien Taelman
Vlissingestraat 5
8780 Oostrozebeke
België

De prijs is 800 BEF, inclusief verzendkosten voor België.

Nederlanders kunnen het boek bestellen bij Ton Smeets. De prijs is dan 43,75 NLG. Als u het boek toegestuurd wilt krijgen, dan moet u dit bedrag over maken op gironummer 188.60.13 of banknummer 1795.45.663 ten name van Smeets te Budel Dorplein en onder vermelding van “Boek Taelman”. Zorgt u er voor dat uw adresgegevens bekend zijn; zeker als u girotel gebruikt zijn de adresgegevens niet beschikbaar op het afschrift. Stuur eventueel voor alle zekerheid uw adresgegevens per e-mail op naar a.smeets@trouwweb.nl. De levertijd zal gemiddeld twee weken zijn, doch nooit langer dan vier weken.

Anton Smeets
a.smeets@trouwweb.nl