Self transcendence 6 uur

Informatie over de 6 uursloop in het Amsterdamse Bos op 19 september.

SELF TRANSCENDENCE 6 UUR

Op zaterdag 19 september om 10 uur ’s ochtends is het zover.
Dan organiseren wij onze Self Transcendence 6 uurs-loop in het Amsterdamse Bos.

De loop maakt deel uit van de Marathon- en Ultracup 2009.
Een ronde is 2243,49 meter en is officieel opgemeten door de AtletiekUnie.
De ronde is een echte bosronde met een stuk fietspad, bospad, grindpad. Er zijn bochtjes en een klein (en ook mooi) klimmetje halverwege. Een groot stuk gaat door bos, een kleiner stuk bevat grasvelden.

De start vindt plaats op de Nieuwe Kalfjeslaan te Amstelveen tegenover hockeyvereniging Hurley. De douches/kleedruimtes zijn op ongeveer een km afstand. Spullen kunnen worden achtergelaten bij de tellers op de startplek.
Iedere ronde wordt de loper sfeervol begeleid door de rondetellers. Hier staat ook de verzorgingspost ditmaal aan de andere kant als gebruikelijk (binnenkant), zodat de loopsters/lopers geen extra meters hoeven te maken om water, energie, thee, koffie, vruchtsap, fruit, zoet, zout en/of brood te pakken.

Ook staat de inschrijving open voor estafettelopers. Een estafetteteam bestaat uit 4 loopsters/lopers. Na iedere ronde wordt de estafetteloopster/loper door de volgende afgewisseld.

Na afloop is er een maaltijd waar iedere deelnemer voor €5 per persoon aan kan deelnemen. Ook eventuele supporters of anders geïnteresseerden kunnen hiervan gebruik maken. Graag ontvangen we van tevoren een bericht als je hiervan gebruik wil maken.

Routebeschrijving met Openbaar Vervoer:
Pak op Treinstation Amsterdam Zuid buslijn 166 of 171 tot de halte Amstelveense weg / Nieuwe Kalfjeslaan (om de 15 minuten gaat een bus). Dan is het ongeveer 7 minuten lopen.
Routebeschrijving met Auto: Neem op de A10 afslag S108 en ga linksaf de Amstelveenseweg op. Na 1.5 km rechtaf bij de stoplichten met de Nieuwe Kalfjeslaan. Dan is het 700 meter rijden.

We hebben nog niet zoveel aanmeldingen. Komt natuurlijk omdat een ieder nog even wil wachten, voordat hij/zij zich definitief aanmeldt.
Je kan je (voor)inschrijven tot 14 september.

Tel : 023 – 5160 362 of 030 2722 927 of 06 42 139 412
Fax : 023 – 5160 361
Onze website: www.srichinmoyraces.org/nl
Email: Amsterdam@srichinmoyraces.org

Nitish Zuidema
Sri Chinmoy Marathon Team Nederland