Steinfurter marathon

Een hyperlink naar het uitslagenblad van de organisatie.

Sommigen waren afgelopen zondagavond teleurgesteld. Niet omdat er geen uitslag stond maar omdat men dacht dat van de uitslag niet veel klopte. Er stond toen nog de uitslag van de 17de marathon, en niet van de 18de. Een simpel jaartal erbij had dat misverstand kunnen voorkomen.

Krijn Kroezen liep in Steinfurt een nieuw PR. Het parcours in Steinfurt was overigens voor het eerst een twee maal halve marathon, in plaats van het bekende drie maal veertien kilometer parcours.

Harry Smedts, onze grootste marathon veelvraat van de BeNeLux liep weer keurig onder de vier uur. Traditie hebben de Belgen wel in Steinfurt, want Jean-Paul Praet heeft er meer dan eens zijn gezicht laten zien in het verleden.

Met namen heeft men het nog altijd moeilijk. Kijk maar naar “Henki” Sipers van de AUVN (in plaats van avVN); men maakt een beetje een mengelmoes tussen NED en BEL door er NEL van te maken; en bij Ben Mol heeft men de al tien jaar buiten gebruik zijnde landsafkorting HOL nog toegepast. Daarnaast kom je ook nog NL tegen, dus erg consequent is dat allemaal niet.

Hier dan de hyperlink:
http://www.championchip.de/ergebnisse/2001/run/steinfurt/index.php3?result=1-re_m.txt

Anton Smeets
a.smeets@trouwweb.nl