2de N70 Trail Marathon zondag 11 augustus 2013

Een leuke trailmarathon in het mooie Rijk van Nijmegen, aangeboden als groepsloop. Ook een 27 km.

Nadat we (Ingrid Peperkamp en Just Bennis) vorig jaar de eerste N70 Trail Marathon hebben georganiseerd op de mooie stuwwallen bij Beek-Ubbergen, zal dit jaar de tweede editie volgen. De inschrijving is later dan we hadden gehoopt, maar dat komt omdat zich enkele weken geleden een tweede partij meldde die heel graag samen met ons dit evenement wil organiseren. Deze partij is echter afgehaakt, wat betekent dat we het ook dit jaar weer met zijn tweetjes gaan organiseren. Ingrid en Just hebben er zin in en hopen dat we ook jou (weer) mogen begroeten op 11 augustus.

– Deelnemersinformatie:

Het maximale aantal deelnemers is 40 lopers per afstand. We willen het namelijk kleinschalig houden. Er wordt ook dit jaar in groepsverband gelopen onder begeleiding van ervaren gidsen. Deelname is voor eigen risico. Onderschat de zwaarte van deze loop niet en overschat jezelf niet. Voor de marathon dienen ruim 1.100 hoogte meters te worden overwonnen, voor de 27 km zijn dat nog steeds 770 hoogte meters! Het parcours is voor 90% onverhard.

– Verzorging:

Bij de start/finish en doorkomst is een uitgebreide verzorgingspost waar o.a.
sportdrank, water, bananen, watermeloen, ontbijtkoek en Tuc verkrijgbaar is.

– Programma:

De ontvangst van de deelnemers en mogelijkheid tot na-inschrijving is mogelijk vanaf 7:15 uur in Hotel-restaurant ’t Spijker, Rijksstraatweg 191, 6573 CP Beek-Ubbergen.

– Starttijden:
08.00 uur Marathon
09.45 uur 27 km (deze groep sluit aan bij de eerste doorkomst van de marathon.)

De gezamenlijke finish verwachten we rond 13:00 uur.
Na afloop wordt iedereen een goed gevulde kom soep met stokbrood aangeboden.

– Inschrijven:

Vanaf heden kan ingeschreven worden bij Just Bennis via het volgende e-mailadres: trust.randwijk(at)planet.nl

– Kosten:
Marathon € 14,00
27 km € 12,00

Na-inschrijving op de dag zelf:
Marathon € 16,00
27 km € 14,00

Inschrijfgeld overmaken op rekening 707316758 t.a.v. J.H. Bennis te Randwijk, onder vermelding N70 Trail Marathon en de afstand. U bent ingeschreven als u een bevestigingsmail heeft ontvangen en betaald heeft.

Verdere informatie wordt na inschrijving toegestuurd of is vooraf verkrijgbaar bij Ingrid Peperkamp (ipeperkamp(at)gmail.com) en Just Bennis (trust.randwijk(at)planet.nl).

Ingrid Peperkamp en Just Bennis

Noot redactie (Henri Thunnissen): Op Ultraned staat een verslag van Ingrid Peperkamp van de eerste editie: https://www.ultraned.org/v_item/f5715_2012_08.php