Gezocht: Hazen voor Eindhoven

Het blad Runner’s World heeft wederom UltraNed gevraagd te helpen met het zoeken naar ervaren (ultra)marathonlopers die bereid om te hazen op 14 oktober 2001 in Eindhoven. Na drie dagen hebben al elf lopers zich aangemeld, nu de laatste nog…

Lopers,

op 14 oktober 2001 is de marathon van Eindhoven, de altijd gezellige marathon in het zuiden van het land. Het blad Runner’s World wil na twee keer Rotterdam nu ook in Eindhoven hazen (pacers) in gaan zetten voor haar lezers. Dit is een uitgelezen kans voor lopers die mee willen lopen met een haas in een niet al te massale marathon. Voor hazen zal het ook een stuk rustiger zijn.

Runner’s World heeft UltraNed gevraagd, na goede ervaringen in Rotterdam, om voor hazen te zorgen. Dit doen wij natuurlijk uit liefde voor de sport geheel belangeloos. Ik kan er zelf helaas niet bij zijn vanwege mijn vakantie, wat ik erg jammer vind want een groep hazen vind ik erg leuk.

We zoeken 12 ervaren (ultra)marathonlopers die een gegarandeerde eindtijd kunnen lopen en het leuk vinden om een groep te begeleiden. Het mag duidelijk zijn dat er zo vlak mogelijk gelopen dient te worden. Per groep zitten twee hazen en er keuze uit de volgende eindtijden: 3:15, 3:30, 3:45, 4:00, 4:15 en 4:30 uur.

Na drie dagen zoeken hebben inmiddels al elf lopers zich bereid gevonden om te hazen. We zoeken nog één loper voor de 3:15 groep. Dus heb je interesse, meld je aan!

Het blad Runner’s World zorgt wederom voor een goede onkostenvergoeding.Voor meer informatie kan je altijd bij mij terecht en later bij Runner’s World.

Groeten,

Rob van den Hoek – UltraNed

robvandenhoek@wanadoo.nl