Corinth voorbij

De verwachte tweestrijd tussen Cudin en Olsen is begonnen met Reus en Oliveira die op de loer liggen. Bij de vrouwen gaat de strijd tussen Lubics en Nagy. Update 2

Corinth voorbij

Op 97 km lag Ivan Cudin op kop in een tijd van 8.23. Jonathan Olsen lag tweede in 8.31. Dietmar Goebel en Danielle Palladino lagen 3e/4e in 8.40, gevolgd door Marco Bonfiglio in 8.45. Florian Reus loopt samen met Joao Oliveira in de top-10. Op 102 km was de voorsprong van Cudin gelijk op Olsen, maar ten opzichte van Goebel gegroeid tot 17 minuten. Het deelnemersveld ligt echter nog vrij dicht op elkaar. Het verschil tussen de nummer 1 en 10 (Nakayama) is maar 33 minuten.

Bij de vrouwen ligt Szilvia Lubics nog steeds op kop op 10 minuten gevolgd door Katalin Nagy. Het gat tussen Nagy en de Spaanse Eva Esnaola is gegroeid tot 20 minuten. Het is te verwachten dat de Duitse loopsters Antje Krause en Heike Bergmann Esnaola voorbij zullen gaan.

Henri Thunnissen

Update 1: De website geeft inmiddels een stand van later in de wedstrijd. Bij de tussenposten worden alleen de eerste lopers gemeld. Inmiddels zijn de koplopers op CP 33 op 117 km. Daar kwam Ivan Cudin aan na 9.50.00. Jonathan Olsen had een achterstand van 14 minuten en Daniele Palladino van 23 minuten.

Update 2: Berry Snoeren heeft veel last van kramp. Berry heeft nog wel de nodige tijdsreserve, maar zo’n marge smelt snel weg als hij die krampen houdt. Duimen voor de altijd vrolijke Berry!