Inschrijving Bokemei Run geopend

Vandaag 1 mei is de inschrijving voor de Bokemei Run open gegaan. Deze loop over 43,4 km wordt op 9 juli gelopen in Amsterdam.

{b}Jubileum editie{eb}
Het is de vijfde keer dat de Bokemei Run wordt georganiseerd, kleinschalig met maximaal 30 deelnemers. Het parcours van 4,34 km is verhard en wordt 10 keer afgelegd, in totaal 43,4 km. De telling vindt handmatig plaats door vrijwilligers van Stichting Bokemei. Zij nemen ook de verzorging op zich. De datum voor 2017 is zondag 9 juli om 11.00 uur. Start en verzorgingpost is tegenover natuurspeeltuin het Woeste Westen in het Amsterdamse Westerpark, zie over bereikbaarheid https://www.woestewesten.nl/locatie.php.

{b}Aanmelding tot 1 juli{eb}
De inschrijving is vandaag 1 mei 2017 gestart. Deelname aan deze loop kost € 12,50 bij voorinschrijving (tot 1 juli) en €15,00 op de dag zelf. Het aantal deelnemers is vastgesteld op 30, dus wees er snel bij! Zie voor meer informatie over deze ultraloop de kalender van Ultraned.
Download het aanmeldingsformulier op www.bokemei.nl, onder Nieuws>Actueel vind je het. Vul het in en mail het aan: info@bokemei.nl.
Deelname is op eigen risico, het parcours loopt door het park, houdt daarom rekening met andere gebruikers.

{b}Extra feestelijk tintje{eb}
Voor medeorganisator Bob Bock wordt het zijn 150e (ultra)marathon.

Bob Bock
namens het organisatie team