Sri Chinmoy 100 en 50 km 3 juni

In 2006 werd de eerste editie van deze loop georganiseerd met Ferry van der Ent als winnaar van de 100 km en Lex de Boer en Lucia Ruiter als winnaars van de 50 km. Nu in 2018 de 13e editie. Inschrijving is nog mogelijk.

Op zondag 3 juni organiseert het Sri Chinmoy Marathon Team de 13de editie van de Sri Chinmoy 100 en 50 km. De loop wordt gehouden op rondes in het Amsterdamse Bos. De rondes zijn officiëel opgemeten en een ronde meet 2237,06 meter. Om tot de exacte afstand te komen wordt er gestart met een aanloopronde en een keerpunt halverwege.

De start en finish is aan de Nieuwe Kalfjeslaan, Amstelveen. Tegenover Hockeyvereniging Hurley. Hier bevindt zich de post van de organisatie. En hier is de stand met verzorging: water, energiedrank, thee, koffie, bouillon, cola, sinaasappelsap, banaan, appel, sinaasappel, brood, koek, chocola, zoutjes. Aan de overzijde zitten de tellers van het Sri Chinmoy Marathon Team, die de gelopen rondjes van alle deelnemers tellen en de lopers enthousiast aanmoedigen.

De Sri Chinmoy 100 km bestaat na de aanloopronde uit 44 rondes. De start is om 9 uur ‘s (ochtends) De lopers hebben tot 21 uur de tijd. Voor-inschrijfgeld is € 35 (t/m woensdag 30 mei)
De Sri Chinmoy 50 km bestaat na de aanloopronde uit 22 rondes. De start is om 12 uur. En ook hier hebben de lopers tot 21 uur de tijd. Voor-inschrijfgeld is € 25 (t/m woensdag 30 mei)
De Sri Chinmoy 100 en 50 km zijn onderdeel van de Marathon en UltraCup. http://www.bloggen.be/marathon_en_ultracup/

Inschrijven kan via de website: http://nl.srichinmoyraces.org/50k100k-race
Of via een mail naar nitishz(at)zoho.com
De voor-inschrijving sluit op woensdag 31 mei. Na-inschrijven kan ook, maar is € 5 duurder.

Hierna is de eerstvolgende loop de Sri Chinmoy 6 uur op zaterdag 6 oktober De Sri Chinmoy Inspiration Marathon 2019 is waarschijnlijk in het tweede of derde weekend van januari.

Nitish Zuidema Sri Chinmoy Marathon Team