meer info over retourtje marathon 8,9/12

Wat extra informatie over het retourtje marathon in het weekeind na de naamdag van Sint Nikolaas.

Beste mensen,

Helaas heeft de organisatie zich in een publicatie vergist met de starttijd, en dat spreidt zich dan als een olievlek uit.

De werkelijke starttijd is om 11:00 uur. Gelukkig wie 10:00 heeft vernomen is hooguit te vroeg, dus de schade zal beperkt blijven.

Omdat we komende zomer van 19 tot en met 28 juli een marathon-tiendaagse organiseren, hebben we enkele nieuwe parcoursen nodig. In het weekeind van 8 en 9 december wordt zo een nieuw parcours gebruikt. Start en finish vinden plaats bij manege “De Boschhoeve” aan het Bospad nummer 2 te Soerendonk. Vanaf daar wordt een aanloopstuk gelopen van ongeveer 6 kilometer, waarna twee ronden volgen van elk 15 kilometer en dan weer terug. Elke 5 km zijn er verzorgposten met water, cola, sportdrank, ontbijtkoek en dergelijke.

Wie een retourtje loopt kan voor 25 gulden overnachten in de vakantieverblijven van “De Boschhoeve”.

Inschrijfgeld bedraagt 12 Euro voor een retourtje, dus zowel op zaterdag als op zondag de marathon, of 8 Euro voor een losse marathon. Wie een T-shirt van Ultramarathon Cranendonck als herinnering wil betaalt daarvoor slechts 4 Euro extra.

Na afloop ontvangt iedereen een kleine attentie in de sfeer van de decembermaand. Uitslag en een oorkonde worden per post nagestuurd.

Inschrijven kan door naam, adres, woonplaats, geboortedatum en geslacht per e-mail door te sturen aan a.smeets@trouwweb.nl Geef ook aan op welke datum of datums je wilt lopen, want op 22 en 23 december hebben we een retourtje marathon en op 30 december een 50 kilometer.

Inschrijfgeld kan gestort worden op bankrekening 1795.45.663 t.n.v. A.Smeets, Peeldijk 11, 6024 BX Budel Dorplein. Belgische atleten kunnen het bedrag over maken op rekening 000-0651753-10 (Belgische bank van de post) ten name van A.Smeets te Budel Dorplein.

Voorinschrijvingen kunnen nog verwerkt worden tot uiterlijk vier dagen voor de betreffende marathon. Na-inschrijven op de dag zelf is maar in beperkte mate mogelijk en er wordt twee Euro extra in rekening gebracht.

Secretariaat is vanaf 10:00 uur te vinden in “De Boschhoeve”, waar ook na afloop douchegelegenheid is.

Als koers mag u rekenen 1 Euro = 2,20 NLG of 2,00 DEM of 40 BEF