JKM 2002: Den Helder – Santpoort – Hoek van Holland

30 en 31 maart 2002 vindt de vijfde JKM plaats. Lees verder voor meer informatie.

JKM 2002: Den Helder – Santpoort – Hoek van Holland

De vijfde editie van de Jan Knippenberg Memorial, oftewel de JKM, vindt plaats op 30 en 31 maart 2002. De hele afstand van Den Helder naar Hoek van Holland is tevens onderdeel van de Belgische Marathon en Ultra Cup 2002.

Deze memorial is ter nagedachtenis aan Jan Knippenberg, waar we in de ultramarathonwereld waarschijnlijk geen nadere toelichting over hoeven te geven. Terugblikkend voert ook het parcours, dat gaat van zijn sterfplaats Den Helder naar zijn geboorteplaats Hoek van Holland, over de rand tussen land en water, waar Jan in het verleden heel wat sporen heeft achtergelaten.

De opzet wijkt iets af van vorige edities. Zo zijn er voor de hele afstand eliminatiepunten en vervalt de selectie van inschrijvingen vooraf. Verder is er op de “halve JKM” ook de mogelijkheid om met een duo de afstand van Santpoort tot Hoek van Holland te overbruggen. Kort samengevat ziet het programma er als volgt uit:
{fixed}
Zaterdag 30 maart 2002
22:00 uur Start “hele JKM” bij Fort Kijkduin in Den Helder

Zondag 31 maart
03:15 uur Eliminatiepunt bij Castricum aan Zee; wie na deze tijd
doorkomt mag slechts verder tot Santpoort en krijgt
over die afstand een klassering.
05:00 uur Start “halve JKM” en “JKM koppelloop” in Santpoort
08:00 uur Sluiting finish voor hen die na 03:15 uur Castricum
aan Zee passeerden.
11:30 uur Eliminatie Katwijk.
12:00 uur Sluiting post eliminatiepunt Katwijk.
13:30 uur Eliminatie Scheveningen haven.
14:00 uur Sluiting post eliminatiepunt Scheveningen haven.
16:00 uur Sluiting finish Hoek van Holland.

{efixed}

De koppelloop wisselt bij Katwijk. Koppellopers zorgen zelf voor het transport van en naar het wisselpunt.
Koppellopers vullen voor beide deelnemers het onderstaande formulier in.
Heeft u geen koppelgenoot, dan vult u uw koppelgenoot niet in en probeert de organisatie een koppelgenoot voor u te vinden.
Voor de hele en de halve JKM zorgt de organisatie voor transport van een sporttas met kleding en dergelijke van Den Helder naar Santpoort en van Santpoort naar Hoek van Holland.
{fixed}
Inschrijfgelden en termijnen:
“hele JKM” 35 Euro; inschrijven tot uiterlijk 10 maart; geen
nainschrijving mogelijk.
“halve JKM” 20 Euro bij voorinschrijving (uiterlijk 10 maart)
30 Euro bij na-inschrijving
“JKM koppelloop” 25 Euro bij voorinschrijving (uiterlijk 10 maart)
35 Euro bij na-inschrijving

Onderstaand inschrijfformulier sturen naar:
A.Smeets, Peeldijk 11, NL – 6024 BX Budel Dorplein
– – – – – – – – – – – 8< - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Naam _____________________________________________________________ Adres ____________________________________________________________ PC Woonplaats ____________________________________________________ Man / Vrouw Geboortedatum _____ - _____ - 19_____ Vereniging _______________________________________________________ Schrijft in voor: O “hele JKM” 155 km Den Helder - Hoek van Holland O “halve JKM” 77 km Santpoort - Hoek van Holland O “koppelloop” Santpoort - Katwijk - Hoek van Holland samen met (naam) ____________________________________________ Het inschrijfgeld is overgemaakt op (aankruisen wat van toepassing is): O Nederlandse bankrekening 1795.45.663 O Nederlandse postgiro 188.60.13 O Belgische bank van de post 000-0651753-10 ten name van A.Smeets, Peeldijk 11, NL - 6024 BX Budel Dorplein {efixed} Anton Smeets smeets-pauptit@hetnet.nl