Ultrakort

Stein volgeboekt – Kalenderspecial – JKM

Onder de titel “ultrakort” verschenen in het verleden korte mededelingen in Marathon Plus. Elk tijdschrift kent een of andere variant hiervan met namen als “varia”, “ins en outs”, “sprintjes” etcetera. Nu dus ook “ultrakort” op UltraNED.

{b}Stein volgeboekt{eb}
Afgelopen week heeft de zes uur van Stein de grens van 300 inschrijvingen gehaald; dat betekend dat er niet meer ingeschreven kan worden. Organisator Han Frenken krijgt nog dagelijks vele verzoeken binnen, doch die kunnen niet meer gehonoreerd worden.
Zondag 3 maart zal wel weer tijdens de zes uur van Stein live verslagen op UltraNED gepresenteerd worden over deze populaire ultramarathon.

{b}Kalenderspecial{eb}
Binnenkort komt de kalenderspecial 2002 van Marathon Plus weer uit. In deze special staan gegevens van ongeveer vijfhonderd marathons en ultramarathons. Adressen, telefoon- en faxnummers, e-mail adressen, internet adressen, starttijden, noem maar op.
Wie nog geen abonnement heeft op Marathon Plus, kan voor 8 euro een jaarabonnement nemen. Stuur uw adresgegevens per e-mail naar smeets-pauptit@hetnet.nl en maak het abonnementsgeld over op een van de volgende rekeningen:
postgiro 188.60.13 (Nederland)
Rabobank 1795.45.663 (Nederland)
Bank van de post 000-0651753-10 (België)
Indien uw bestelling voor 3 maart binnen is, ontvangt u de kalenderspecial samen met het eerste nummer in de eerste week van maart.

{b}JKM{eb}
De inschrijvingen voor de JKM blijven binnen komen. De voorinschrijving sluit 10 maart; na die datum kan er voor de hele afstand niet meer ingeschreven worden! Voorinschrijvers ontvangen ongeveer twee weken van te voren een bevestiging van inschrijving per post met daarbij aanvullende informatie over de loop.

Anton Smeets
smeets-pauptit@hetnet.nl