Steingangers aan het woord

De eerste korte berichtjes van en over Stein.

Celebrate Humanity!

An international six hour run takes place for the 7th time in
Stein, Netherlands. Aside from the sport aspect, this gives people from different countries, cultures, viewpoints,
backgrounds and languages another chance to practise understanding, tolerance, interest for each other-
beyond sport. May fairness and transparency never get lost.
An enjoyable, sunny, and great six hour race-weekend for everybody. Also for everybody helping and making
this possible.

Sabina Parker (Alfterer SC, Germany)

– – – – – – –

File verwacht tijdens het afhalen van startnummers morgen vroeg.
Tijdens de pasta party hebben sommigen al hun startnummer opgehaald, maar dat is amper een kwart van de deelnemers. De geschiedenis leert dat mensen morgen vroeg ongeveer een uur voor de start hun nummer gaan ophalen. Als dat meer dan tweehonderd mensen morgen zo denken, zullen ongetwijfelt een aantal op het laatste moment richting start moeten omdat ze langer dan gepland bij het secretariaat oponthoud hadden.

Anton Smeets

– – – – – – – –

Und für unsere deutsche Freunde im Internet kann ich nur schreiben, dass man nur positiv denken und laufen soll. Für mich eine Übung, die Deutsche Sprache zu schreiben (aber nur mit der Hilfe von Ernst Gödelhöfer und Sabina Parker).

Anton Smeets

– – – – – – –

Gezien de weersvoorspelling verwacht ik ideale optimale externe omstandigheden, die kunnen leiden tot een prestatief hoogstaande wedstrijd. Gezien de deelnemerslijst is de mogelijkheid tot het verbeteren van het wedstrijdrecord redelijk aanwezig. Mijns inziens behoren tot de kandidaten Edward de Ruiter, Janus Bogar, maar ook de M50-veteraan Rainer Lindemann behoort tot de kanshebbers. Ik hoop dat de kanshebbers zich in de eerste uren niet onder elkaar opjagen en hun schema uitgaande van hun realistisch verwachtingspatroon gedisciplineerd opvolgen. Ik wens iedereen toe dat hij of zij na afloop voldaan op zijn gevolgde strategie terug kan kijken.

Peter Stein

– – – – – – – –

Thuisblijvers kunnen hun bericht mailen aan: smeets-pauptit@hetnet.nl