Amersfoort – Arnhem – Apeldoorn – Amersfoort

Zaterdag 16 augustus 2003 zal voor de 1e keer de AAAA run worden gehouden, over ruim 120 km en georganiseerd door Mik Borsten

Zaterdag 16 augustus 2003 zal voor de eerste keer de AAAA run worden gehouden, met start 06:00 bij de afslag Hoevelaken van de A28. Deze ruim 120 km lange hardloop-wedstrijd wordt georganiseerd door Mik Borsten.
Zelf gebruikt hij deze loop ter voorbereiding op de loodzware Spartathlon eind september in Griekenland. Dit is een hardloopwedstrijd die van Athene naar Sparta gaat over een afstand van bijna 245 km over de legendarische route die Pheidippides 490 jaar voor onze westerse
jaartelling aflegde.
De route die Mik, en hopelijk met hem een aantal anderen, wil afleggen is voor Mik een zeer bekende ronde daar hij deze ronde al vele malen op de fiets heeft afgelegd.
Het is een pittig parcours over de vele heuvels in het mooie Veluwse landschap.

Het is een unieke loop met eigen spelregels: zo is er geen inschrijfgeld maar de verzorging is voor een groot gedeelte voor de deelnemers zelf. Bovendien wordt er van elke deelnemer gevraagd om een verzorgingspost te verzorgen door derden, dus hoe meer deelnemers hoe meer verzorging. Minimaal twee verzorgingspunten op 40 en 80 kilometer.
Begeleiding op de fiets of met de auto is toegestaan.

Er wordt gelopen met een duidelijk routeboek en de meest logisch route wordt gevolgd. De start is om 06:00 op zaterdag 16 augustus. De route is als volgt. We starten bij de afrit Hoevelaken bij de A 28, vanaf daar lopen we naar het Valleikanaal, dit kanaal volgen we tot in Veenendaal, hier nemen we de provinciale weg naar Arnhem, via Burgers Zoo richting Apeldoorn, de parallelweg volgen richting Apeldoorn, aan je linkerhand ligt dan het park De Hoge Veluwe. Deze weg volgen tot aan de “Woeste Hoeve” dan richting Hoenderloo, Otterlo, Barneveld, Hoevelaken en weer terug naar Amersfoort.

Inschrijven is mogelijk via de website http://home.hetnet.nl/~joostbol
Schrijf je op tijd in want er mogen maximaal 50 deelnemers meedoen. En het is natuurlijk leuk als jullie onze stichting ondersteunen met een vrijwillige bijdrage, zie de site voor meer info!
Natuurlijk word er van deze ‘wedstrijd’ een klassement opgemaakt.

Mik Borsten, 033-4808482
borsten@wxs.nl

Naschrift Martien Baars: de website geeft op dit moment nog geen info over de AAAA run, maar er wordt aan gewerkt 😉